Zvezde

Bila bi lep par!

A.C./Lady
15. 2. 2015, 15.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Oba sta zanimiva in vsak na svojem področju prepoznavna. Za direktorja Slovenske filharmonije Damjana Damjanoviča lansko leto ni bilo eno najboljših v njegovem življenju.

Mediaspeed

Poslovil se je od sodelovanja v oddaji Slovenija ima talent, pogorel je na volitvah za župana, zapustilo ga je tudi dekle Špela Janša. Nekaj časa je na družabne prireditve zahajal sam ali z moškimi prijatelji. Dame pa so se ozirale za njim, saj pravijo, da zna biti zelo šarmanten in zabaven.

Martino Vrhovnik pa je že kot najstnico odkril tudi v tujini priznani frizerski mojster Mare Filipič in jo navdušil, da se je šla izobraževat za vizažistko. Kar nekaj časa sta delala skupaj v njegovem salonu, nato pa si je Tina zaželela novih izzivov. Pustila je Mareta in čez čas srečo našla ob igralcu Sebastianu Cavazzi ter se z njim celo poročila.

Po ločitvi je nekaj časa prijateljevala z novomeškim poslovnežem Primožem Polakom, nato s postavnim Miho Rolihom, nekaj časa jo je na družabne prireditve in kosila spremljal Avstrijec Holger, lani smo jo videvali v objemu fotografa Aljoše Videtiča, s katerim sta tudi poslovno sodelovala. Ona je pare, ki so se poročali, naličila, on pa jih je fotografiral. Toda očitno se je njuna ljubezen ohladila, saj je Martina na nekaj prireditev v zadnjem času prišla v družbi prijateljic.

Tako je bilo tudi nedavno v Operi, tam pa se je odlično ujela z Damjanom Damjanovičem in se zapletla v pogovor z njim. Mnogi so takoj pripomnili, da bi bila lep par. Damjana smo seveda pobarali, ali se obeta nova ljubezen, vendar nam do konca redakcije ni odgovoril na naša vprašanja.