Tarča posmeha

Jasnovidka, ki je rešila življenja tisočih Američanov

R.T.
26. 9. 2017, 15.28
Posodobljeno: 26. 9. 2017, 15.44
Deli članek:

Egiptovska jasnovidka trdi, da je rešila življenja številnih prebivalcev na Floridi, ko je »spremenila smer« uničujočega orkana Irma.

Youtube
Lobna Ahmed na svojem televizijskem šovu.

Jasnovidka Lobna Ahmed, sicer poduhovljena voditeljica newagevskega televizijskega šova na zasebnem kanalu al-Hadath al-Youm, je na spletu postala tarča posmeha. Ta čast jo je doletela zaradi nadnaravnih trditev v zvezi z orkanom Irma, ki je v začetku meseca prizadel Karibe in Florido.

»Po orkanu smo prejeli številne čustvene odzive na naš videoposnetek o prijateljici s Floride, ki nas je tik pred neurjem prosila za pomoč,« je dejala Ahmedova. »Ona in njeni otroci so bili zelo prestrašeni, saj je orkan glede na vremenske napovedi potoval naravnost proti njim, njeno mesto pa bi gotovo zravnal z zemljo. Hvala bogu nam je uspelo nekoliko spremeniti pot orkana in zmanjšati njegovo moč, da se je preusmeril proti Mehiškem zalivu,« je ponosno dodala in se zapisala v zgodovino. Lobna tako ni zgolj jasnovidka, temveč tudi zelo vešča telepatka. Nekateri bi rekli, da je tudi spretna sleparka.