Brez dlake na jeziku

Srbski poslovnež razkril, kako je pomagal Melanii Trump

J.P.
11. 11. 2016, 13.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Srbski poslovnež, ki je 60 let preživel v Združenih državah Amerike, je brez dlake na jeziku spregovoril o soprogi novoizvoljenega ameriškega predsednika.

Profimedia
Upala je, da jo bo povezal s pravimi ljudmi.

Nekdanji predsednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, znan tudi kot Dan Tana, je razkril, kako ga je Melania Trump, žena novoizvoljenega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, prosila, naj ji pomaga pri manekenski karieri.

Hotela je v Hollywood

Dobrivoje Tanasijević: »Če bi me vprašali, ali sem bil zaljubljen vanjo – iskreno, nisem bil. Bolj mi je bila všeč njena najboljša prijateljica.«

»Trumpa nisem nikdar spoznal, njegovo ženo pa pred 12 leti v Ljubljani. Nekajkrat sva skupaj večerjala. Takrat še ni bila njegova žena, srečala pa sva se pred njenim odhodom v New York. Takrat se bil v vezi z njeno najboljšo prijateljico,« je za Alo.rs povedal Tanasijević in dodal, da je Melania že od nekdaj imela željo, da se dokoplje do Hollywooda. »Takrat se je še ukvarjala z manekenstvom v Sloveniji, a je hotela v Hollywood. Vedela je za moje kontakte, ki sem jih imel tam, a sem ji razložil, da se manekensko kariero gradi v Milanu, Londonu in New Yorku. Poslušala me je, odšla je v New York, se tri leta pozneje poročila s trenutnim predsednikom Združenih držav Amerike in mu rodila sina. To je Amerika, to je ta ameriški sen, ki ga lahko uresniči vsak,« je povedal.

Ne zaradi pameti

Za konec pa je po poročanju Alo.rs dejal še, da je Melania zelo prijetna oseba in lepa ženska, a da se Trump z njo ni poročil zaradi njene pameti.