Slovenija

FOTO: V Mariboru vrsta za vstopnice, nekateri so celo prespali na stadionu

R.B./Ekipa
8. 9. 2014, 12.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Začela se je prodaja kompletov vstopnic za domače tekme Maribora v ligi prvakov, hkrati v Ljudskem vrtu poteka krvodajalska akcija.

Facebook

Natanko ob deveti uri je na južni ploščadi Ljudskega vrta in v Vijol'čni Bajti stekla prodaja kompletov vstopnic za domače tekme Maribora v skupinske delu lige prvakov. Najprej bo 17. septembra pod Kalvarijo gostoval lizbonski Sporting, 5. novembra Chelsea in 10. decembra še Schalke.

Hkrati v Ljudskem vrtu danes poteka zdaj že tradicionalna krvodajalska akcija ob sloganu Vijol'čna kri za vse ljudi, odziv je prav tako izjemen.

Do srede prodaja sicer poteka le za imetnike sezonskih vstopnic, ki so na ta način kakopak nagrajeni za zvestobo. Vsak lahko po nižji ceni kupi komplet za svoj sedež in še dva kompleta po prodajni ceni. Ker imajo svoje mesto na tribuni zagotovljeno, je marsikdo morda pričakoval, da ob začetku prodaje pretirane gneče ne bo, a temu seveda ni tako. Nihče ni želel ničesar prepustiti naključju, zato je osnovni namen dragocene koščke papirja zagotoviti si čim prej. Najbolj je pohitel dvojec, ki si je mesto pred blagajno na južni ploščadi zasedel že v nedelo ob 23. uri, kolona se je začela sestavljati v današnjih zgodnjih jutranjih urah.

Obe prodajni mesti bosta danes za lastnike sezonskih vstopnic odprti do 19. ure, prav tako kot jutri in v sredo. Če bo ostalo še kaj vstopnic, bo nato v četrtek, 11. septembra, organizirana prosta prodaja.