Uboj pri Ivančni Gorici

Sorodniki so ga pogrešali, policisti so ga našli mrtvega, ubitega!

G.G./S.A.
3. 1. 2018, 10.07
Posodobljeno: 3. 1. 2018, 15.30
Deli članek:

V nedeljo, na zadnji dan leta 2017, so sorodniki 57-letnika iz okolice Ivančne Gorice obvestili policiste, da se jim že nekaj dni ni oglasil.

Sašo Avramovič
Prižgana sveča pred hišo v Lučarjevem Kalu.

Policisti so preverili, kaj se dogaja. Odšli so do stanovanja pogrešanega 57-letnika Danijela v naselju Lučarjev Kal in ga našli mrtvega. “Na podlagi prvih zbranih obvestil so bili podani razlogi za sum, da je bilo izvršeno nasilno kaznivo dejanje," so sporočili s policije.

Kaj se je zgodilo? Kriminalistična preiskava je pokazala, da se je na dan zločina 57-letnik v svojem domu družil s 30-letnim znancem iz Bosne in Hercegovine. Prišlo je do spora, 30-letnik je izvlekel nož in starejšega kolega zabodel v vrat. Možak je izkrvavel na kraju.

Kriminalisti so včeraj prijeli osumljenega in ga s kazensko ovadbo predali v roke dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Naš novinar je obiskal kraj krvavega zločina in izvedel, zakaj je 30-letni Žarko vzel življenje več kot četrt stoletja starejšemu znancu Danijelu. Podrobnosti si preberite v jutrišnji izdaji časnika Novice Svet24.