Po prepiru izvlekel orožje

VIDEO: V krvavem obračunu med hišno zabavo osem mrtvih

S.R.
11. 9. 2017, 08.33
Posodobljeno: 11. 9. 2017, 08.37
Deli članek:

Mesto Plano v Teksasu je bilo včeraj prizorišče krvavega obračuna, v katerem je moški neusmiljeno pobil sedem ljudi, dokler ga ni pokončala policija.

Youtube
V streljanju je umrlo vsaj osem oseb.

Organi pregona v zvezdni državi Teksas poročajo, da je v streljanju v mestu Plano v bližini Dallasa umrlo vsaj osem ljudi, vključno s strelcem. Krvav obračun se je zgodil včeraj med hišno zabavo ob ogledu tekme v ameriškem nogometu. Po navedbah enega od očividcev naj bi do hiše pristopil moški, se pred vhodom prerekal z žensko, poprijel za avtomatsko orožje in začel streljati.

»Prepirala sta se. Ženska se je odpravila nazaj v hišo, medtem pa je moški izvlekel orožje in začel streljati. Imel je avtomatsko orožje. Slišati je bilo mogoče več strelov, kar pokalo je,« je opisala očividka Crystal Sugg.

Na poročila o streljanju se je hitro odzvala policija, ob vstopu v hišo pa jih je pričakal oborožen napadalec. Ta je mrtev obležal pod streli policijskega uslužbenca. V obračunu sta bili ranjeni še dve osebi.

Še vedno ni znano, kdo so napadalec in njegove žrtve ter kakšen je bil motiv za napad, šlo pa naj bi za odrasle osebe. Preiskava krvave drame še poteka.