Grozljivo

VIDEO: Poskušal je prehiteti lamborghinija in povzročil tragedijo

R.T.
11. 7. 2017, 14.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Nadzorne kamere na hitri cesti v Indiji so posnele grozljivo prometno nesrečo, v kateri je življenje izgubila ena oseba.

Profimedia
"Nasrkal" ga je tretji.

Sobotna prometna nesreča na hitri cesti v bližini indijskega mesta Noida, v kateri so bili udeleženi Lamborghini, Maruti Swift Dzire in kombinirano vozilo Maruti Eeco, je bila usodna za moškega v poznih dvajsetih letih, poročajo indijski mediji.

Do nesreče je prišlo, ko je voznik v avtomobilu Swift Dzire po notranjem pasu želel prehiteti voznika v Lamborghiniju, pri tem izgubil oblast nad vozilom in se vanj zaletel. Lamborghini je pri tem zapeljal v levo in prekrižal pot kombiniranemu vozilu, ki je posledično skoraj trčilo v motorista, se prevrnilo in pristalo ob robu ceste. Voznik kombiniranega vozila je umrl med prevozom v bolnišnico, medtem ko sta oba voznika osebnih avtomobilov odpeljala s kraja nesreče. Voznika, ki je nesrečo povzročil, so že aretirali, poroča policija, ki hkrati proučuje, kakšno vlogo je v nesreči odigral voznik Lamborghinija, saj obstaja sum, da sta oba udeleženca na hitri cesti tekmovala.