Mobilna verzija
20:57 19. september 2017

FOTO: Po nesreči izgubila boj za življenje

S.R. Višnjegorski klanec
2 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

81-letna potnica v vozilu, ki je 9. aprila na avtocesti na Višnjegorskem klancu zapeljalo v obcestni jarek, je včeraj po hudih poškodbah umrla.

prometna nesreča, višnjegorski klanc

81-letnica nesreče ni preživela. Foto: PGD Stična

Devetega aprila malo po sedmi uri zvečer se je na avtocesti na Višnjegorskem klancu pripetila huda prometna nesreča, v kateri so se tri osebe lahko telesno poškodovale, ena oseba pa je utrpela tako hude telesne poškodbe, da je včeraj umrla.

Policisti so ugotovili, da je 52-letni voznik osebnega avtomobila Opel Corsa iz smeri Višnje Gore proti Grosuplju vozil po skrajno levem prometnem pasu vozišča avtoceste. Ko je z vozilom pripeljal do blagega desnega ovinka po klancu navzgor, je z vozilom zapeljal na makadamsko bankino, zaradi česar ga je zaneslo preko travnate površine in v skalnato brežino. Vozilo je po trčenju z brežino oddrselo v kup zemlje, nakar ga je odbilo naprej na levi prometni pas, kjer je obstalo. V vozilu so bile poleg voznika prisotne še tri potnice, stare 29, 50 in 81 let. Iz PU Ljubljana so danes sporočili tragično vest, da je včeraj v popoldanskem času umrla 81-letna potnica.

prometna nesreča, višnjegorski klanc4

prometna nesreča, višnjegorski klanc3

prometna nesreča, višnjegorski klanc2

Vaš prispevek