Krvavo prizorišče

Ubil svoji hčerki ter ženi dejal, naj živi in trpi

R.T.
15. 3. 2017, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Randall Coffland iz mesta St. Charles je najprej ustrelil svoji hčerki dvojčici, nato ženo ustrelil v nogi, ji dejal naj »živi in trpi« ter nato ustrelil še sebe.

Twitter/infowe
Randall Coffland, hčerka Brittany in žena Anjum.

Policija je pojasnila podrobnosti v zvezi s petkovim umorom in samomorom v mestu St. Charles v zvezni državi Illinois. Randall Coffland naj bi po tem, ko je umoril dvojčici in v nogo ustrelil svojo ženo, poklical policijo. »Pravkar sem ubil svoji hčerki in ustrelil svojo ženo, zdaj bom ubil še sebe. Moji deklici sta mrtvi, ubil se bom,« razkriva posnetek pogovora, ki se zaključi z besedami, ki jih je namenil svoji ženi: »Hočem da živiš in trpiš kot sem sam.«

Policaje je pričakalo grozljivo prizorišče. Žena, ki ji je krogla prestrelila obe nogi, je nemočna ležala na tleh. Ko so preiskali še druge prostore v hiši, so našli tudi trupla 16-letnih dvojčic Tiffany in Brittany. Prva je obležala v dnevni sobi na kavču, druga pa v spalnici na postelji. Obe sta bili ustreljeni v glavo. »Ne kaže, da bi prišlo do kakršnega koli boja,« je dejal načelnik David Kinitz.

Preiskovalci zdaj poskušajo ugotoviti motiv za to brutalno dejanje.