Nasilneži na delu

Tako je pretepel partnerko, da je končala v bolnišnici

T.L.
6. 3. 2017, 16.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Policisti so na območju PU Novo mesto minuli konec tedna trikrat posredovali zaradi nasilja v družini. Nasilneži se ne ustavijo pred ničemer: eden je bil nasilen vpričo otrok, dva sta partnerki pretepla tako hudo, da sta potrebovali zdravniško pomoč.

Arhiv Svet24
Nasilneže je ustavila šele policija. Ena žrtev pristala v bolnišnici.

Brežiški policisti so izrekli prepoved približevanja 26-letnemu osumljencu, ki je tako hudo pretepel zunajzakonsko partnerko, da je morala poiskati zdravniško pomoč.

Tepel jo je pred otroki

Zaradi nasilja v družini so v nedeljo popoldne posredovali tudi policisti Policijske postaje Krško. Opravka so imeli s 34-letnim nasilnežem, ki že dalj časa izvaja fizično in psihično nasilje nad partnerko ter je ob prisotnosti otrok razbijal inventar in grozil. Policisti so zaščitili žrtve, osumljencu odvzeli prostost in mu izrekli prepoved približevanja.

Spravil jo je v bolnišnico

Policisti so morali v nedeljo popoldne posredovati tudi v okolici Krškega, kjer je 50-letni nasilnež pretepel partnerko in jo poškodoval. Žrtev so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Izrekli mu bodo prepoved približevanja žrtvi in ga ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.