Barovec Joel

Zaradi dolgov ga rubijo

bp
8. 1. 2017, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V javnost je prišla novica, da nekdanjega resničnostnega zvezdnika Joela Srbuja zaradi dolgov čaka dražba njegovega premoženja, saj je ena od tožečih strank imela dovolj čakanja.

Marko Vavpotič
Podjetje Si.mobil je imelo dovolj, zato so Joelu Srbuju zarubili premoženje, ki ga bodo poskušali prodati na že drugi javni dražbi.

Da je življenje resničnostnih zvezdnikov pri nas vse prej kot postlano z rožicami, so v preteklosti dokazali že mnogi tekmovalci raznih šovov. Za enega od zadnjih odmevnih škandalov je poskrbel kar veliki zmagovalec druge sezone šova Kmetija: Nov začetek Fahrudin Čaušević – Faki, ki ga je sodnik zaradi vloma poslal za dve leti in osem mesecev v zapor. Zdaj pa je na udaru še en resničnostni junak, nekdanji tekmovalec resničnostnega šova Bar na Planet TV, Joel Srbu, ki pa ni prvič v tovrstnem »postopku«.

Joela smo več dni zapored klicali na več njegovih številk, vendar te ne obstajajo več. »Ker se izogiba obveznostim, kar naprej menja številke,« nam je še zaupal naš vir.

Druga javna dražba

Na slovenskem družabnem parketu je namreč znano, da je Joel dolžan več ljudem. »Dolžan je okrog in okrog, zato ni čudno, da so mu zarubili premoženje,« je povedal eden od njegovih nekdanjih prijateljev, ki želi ostati neimenovan. Joel pa se na naše klice ne oglaša. Eno od menda številnih podjetji, ki jim je dolžan denar, je imelo čakanja dovolj, zato je zadevo predalo sodišču, ki je določilo, da bodo dolžniku zarubili premoženje, ki je na voljo. Podjetje Si.mobil je vložilo zahtevo za izterjavo dolga v vrednosti 1216,31 evra, zato so na oglasni tabli Okrajnega sodišča v Ljubljani in na javni strani neplačnikov objavili dražbeni razglas, s katerim obveščajo, da bo v izvršilni zadevi upnika, ki ga zastopa odvetniška pisarna Monike Lipovec, proti dolžniku Joelu Srbuju, izvršilo drugo javno dražbo, na kateri bodo poskušali prodati LCD-televizor znamke Panasonic, LC-televizor znamke Samsung in garderobno omaro z drsnimi vrati, v skupni vrednosti 750 evrov.

ns
Dražbeni razglas za drugo prodajo Joelovega premoženja, s katero želijo poplačali dolgove Si.mobilu.

Propadli posli

Spomnimo, da je po šovu Bar Joel svojo priljubljenost izkoristil za promocijo svojega kluba v Grosupljem, kjer pa je šlo vse prej kot po načrtih. Klub so zaradi neplačevanja računov in številnih dolgov zaprli, še preden so praznovali eno leto. In prav zaradi vseh dolgov Joel ni dobro zapisan pri svojih prijateljih in poslovnih partnerjih. Toda kljub temu je pred mesecem dni skupaj s prijateljem proslavil nov posel – novo aplikacijo mynight.si, v kateri so zbrani vsi dogodki na enem mestu. Vendar skeptiki pravijo, da samo čakajo dan, ko bodo spet slišali za nove dolgove podjetnika Joela.

M24.si
Joel je zaslovel kot tekmovalec resničnostnega šova Bar.