Policijska preiskava

Hudo pretepena dveletnica umrla: mama in njen partner pridržana

T.L./M.K.
4. 7. 2016, 19.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kranjski kriminalisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja zanemarjanja in surovega ravnanja z otrokom. Po neuradnih informacijah naj bi bila žrtev kaznivega dejanja komaj 2-letna deklica, ki so jo zaradi poškodb prepeljali v ljubljanskem UKC, kjer naj bi po neuradnih informacijah umrla.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.

Oče pretepene deklice je za oddajo Svet potrdil, da je v bolnišnici deklica zaradi hudih poškodb umrla, poroča 24ur.com. Preiskava poteka, je potrdila policija, ki pa več informacij javnosti ne bo razkrivala.

Kranjski kriminalisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja zanemarjanja in surovega ravnanja na škodo otroka, so danes sporočili iz PU Kranj. Poteka preiskava, zaradi zaščite identitete otroka pa podrobnosti javnosti ne bodo razkrite.

Po poročanju portala 24ur.com naj bi bila žrtev stara komaj dve leti in hudo pretepena, vse skupaj pa naj bi se zgodilo v soboto na Jesenicah. Neuradno naj bi bili dve osebi  v pridržanju, in sicer otrokova mama in njen partner. Neuradno naj bi imel otrok zlomljeno ključnico, rebro in nogico, dobil pa naj bi tudi več udarcev v glavo. Med pregledom dveletnice naj bi odkrili tudi stare poškodbe, še poroča portal.

Zgodbo je na družabnih omrežjih objavil domnevni dekličin oče.