Pogrešana

Bivši mož Slavici grozil, da jo bo zaklal, v nedeljo pa je izginila

R.T.
29. 4. 2016, 08.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Za 38-letnico je v nedeljo zvečer, ko je prispela v Trst, kjer skrbi za starejši par, izginila vsaka sled.

Za Slavico Kostić je izginila vsaka sled.

»Samo Bog ve, kaj se je zgodilo moji hčerki. Upam, da je živa in zdrava,« je za srbske medije dejala njena mati Milada Trujić.

Zadnje sporočilo ob 21:50

Mama je 38-letno Slavico Kostić iz Kučeva nazadnje videla v nedeljo, ko je s svojim partnerjem Velimirjem k njej prišla na kavo. Nato se je odpravila v Trst, kamor je prispela v nedeljo zvečer. Dvakrat se je javila Velimirju in Neveni, hčerki iz prvega zakona. Zadnje sporočilo je prispelo ob 21:50: »Skopala sem se in pojedla. Zdaj grem spat, jutri moram vstati ob šestih zjutraj, da grem na delo.«

Njeno domovanje je bilo v ponedeljek zaklenjeno.

Iskala jo je nečakinja

Naslednjega dne se ni javila ne hčerki ne Velimirju. Milada je poklicala svojega sina, ki prav tako živi v Trstu. Njegova hči je odšla do Slavičinega domovanja, a je bila hiša zaklenjena. Poklicala je starejši par, za katerega skrbi Slavica, a po njunih besedah ta ni niti prišla niti se ni javila. Miladina vnukinja je nato policijo obvestila o Slavičinem izginotju.

Če ne bo njegova, ne bo od nikogar

Milada se boji, da ni s Slavico obračunal njen bivši mož, od katerega se je ločila pred nekaj leti. Ta naj bi ji nekoč zabrusil, da če ne bo njegova, ne bo od nikogar in da bo zaklal njo in njenega novega partnerja. »Poklicala sem ga, a mi je le na kratko rekel, da je slišal, da je Slavica izginila, a da o tem ne ve ničesar, nato pa je prekinil,« je povedala Milada.