Napoved

Horoskop za četrtek, 2. novembra

W.Y.
2. 11. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zelo boste komunikativni in težko vas bo ustaviti. V družbi boste ustvarjali dobro vzdušje. Nekdo vam bo všeč, ampak ne boste upali direktno pristopiti. Pod svojo čedno pričesko, boste morali imeti urejene misli.

BIK - Po manjših težavah, ki ste jih imeli v preteklih dnevih, prihajate v bolj mirno, sproščeno in pestro obdobje. Večinoma časa boste nekoliko drugačni od drugih.

DVOJČKA - Pri denarju vam bo končno odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite. Čakajo vas prijetne urice v dvoje.

RAK - Končno bi vam lahko postalo jasno, da nimate nobenega razloga za ljubosumje. Partner vam bo vdan in vaši izpadi mu gredo včasih že pošteno na živce.

LEV - Vse kar vas je težilo, se počasi premika vstran. Prihajate v obdobje, ko se vam bo vse začelo premikati z pospešeno hitrostjo in sicer v pozitivni smeri. Veliko boste sanjali, malo manj uresničili.

DEVICA - Več optimizma boste zaznali, zato se bodo pokazale nove možnosti, ki si jih ne bi zamislili niti v sanjah. Dopustite si spremembo. Finančno boste stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire.

TEHTNICA - Partner vas bo nosil po rokah in to vam bo zelo godilo. Počutili se boste živahno in prerojeno. Samskim se obetajo dve osebi. Prihajajo dnevi, ko se verjetno ne boste najboljše počutili.

ŠKORPIJON - Prijateljstvo vam bo zelo veliko pomenilo. Vrnil se bo nekdo, ki vam je v preteklosti ogromno pomenil. Tokrat se boste bolj kot kdajkoli lahko zanesli na svoje prirojene talente. 

STRELEC - Najprej odstranite ovire, ki vam preprečujejo nemoten potek dela, šele potem bo vse steklo kot po maslu. Spet boste pred sabo zagledali svoj cilj, ki je v preteklem obdobju za nekaj časa poniknil v neznano.

KOZOROG - Nasmehnila se vam bo sreča. Tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malo zaspali. Kar pogumno!Nadaljujte s svojimi načrti. Naj vas nič ne ustavi.

VODNAR - Poslušajte nasvete bližnjih, mer se bodo na koncu po vsej verjetnosti izkazali za modre. Odvrzite skrbi, ki jih nalagate v sebi, saj vas le obremenjujejo.

RIBI - Kar iskali boste samoto, ki vam bo dobro dela. Našli boste odgovore na vprašanja, ki so se vam pojavila v preteklosti. Zdaj je čas da še do konca pospravite z težavami in obveznostmi, ki so se vam nabrale v zadnjih dnevih.