Televizija

Spektakularno slovo od starega leta in dobrodošlica novemu

Alesh Maatko
31. 12. 2023, 09.00
Deli članek:

V oddaji Srečno 2024 bodo poskrbeli za najboljšo glasbeno zabavo ob zaključku leta!

Adrian Pregelj / RTV Slovenija
Osrednja voditelja sta bila Melani Mekicar in Blaž Švab.

Tisti, ki bodo najdaljšo noč preživeli doma, bodo lahko od 21. ure naprej na Televiziji Slovenija že tradicionalno gledali osrednjo silvestrsko oddajo Srečno 2024, ki so jo sicer posneli že 8. decembra 2023 v Dvorani Tabor v Mariboru. Tokratna glasbeno obarvana oddaja je bila nekaj posebnega, saj je na oder stopilo več kot 280 priljubljenih glasbenikov, poleg tega pa so prireditev povezovali voditeljice in voditelji nacionalne televizije. Tu so bili Blaž Švab, Melani Mekicar, Manica Janežič Ambrožič, Jasmina Jamnik, Andrej Hofer, Saša Krajnc, Saša Jerković, Urban Laurenčič, Andrej Geržina, Karin Sabadin, Boštjan Romih, Ana Tavčar in ne nazadnje še Mojca Mavec.

Adrian Pregelj / RTV Slovenija
Prireditev Srečno 2024 so povezovali voditeljice in voditelji TV Slovenija. Med njimi so bili tudi Andrej Geržina, Saša Jerković, Manica Janežič Ambrožič in Urban Laurenčič.

Glasba, glasba in še enkrat glasba

Za najboljšo glasbeno zabavo ob zaključku leta so oziroma bodo poskrbeli spremljevalna skupina oddaje V petek zvečer - Diamanti in še Modrijani, Silvo Pliberšek, Ansambel Saša Avsenika, Alfi Nipič in njegovi muzikanti, Čuki, Dejan Vunjak, Gregor Ravnik, Žiga Rustja, Igor in Zlati zvoki z Andrejem Bergantom, Domen Kumer, Špela Grošelj, Žan Serčič, Jan Plestenjak, Chicas, Flirrt, Nina Pušlar, Fehtarji, Vzrock in Ivan Hudnik, Vili Resnik, Miran Rudan, Vivere, Kvatropirci, Maraaya, Hajdi, Luka Basi, Polkaholiki, Mladi Dolenjci, BQL Rok, Štirje kovači, Klateži, Čudežna polja, Gadi in Poskočni, Raubarji, Obvezna smer, Gu-Gu, Uroš in Tjaša, Kvartopirci in Stil. Vsi skupaj bodo pripravili še eno silvestrsko noč, ki bo ostala v spominu.

Adrian Pregelj / RTV Slovenija
Špela Grošelj in Domen Kumer sta se predstavila s priredbo S tabo je vedno lepo.