Televizija

Poglej in zadeni znova na TV Slovenija

A. M.
26. 12. 2023, 11.00
Posodobljeno: 26. 12. 2023, 12.53
Deli članek:

Stojan Auer v Mariboru obudil legendarno oddajo!

Mediaspeed
Stojan Auer v oddaji Poglej in zadeni, ki naj bi jo konec leta znova predvajala nacionalna televizija.

Zadnji novembrski petek je legendarni televizijski voditelj Stojan Auer v Mariboru obudil nekoč izjemno priljubljeno razvedrilno oddajo Poglej in zadeni, ki se je med letoma 1991 in 1996 predvajala na nacionalni televiziji.

Zabavno-glasbena oddaja je bila še posebej mikavna zaradi številnih nagrad, ne nazadnje pa je njen ustvarjalec in voditelj Stojan Auer takrat v Slovenijo pripeljal številne svetovne zvezdnike, kot so Justin Timberlake, Backstreet Boys, The Kelly Family, La Toya Jackson in še bi lahko naštevali.

Mediaspeed
Ni manjkala niti hrvaška zvezda Severina.

V petek zvečer na TV SLO

Mnogi so se po snemanju Poglej in zadeni spraševali, ali si bo mogoče to oddajo ogledati tudi na televiziji. Odgovor na to vprašanje je v začetku decembra ponudil kar sam ustvarjalec Stojan Auer.

Mediaspeed
Zvezda večera Lou Bega z Mambo No. 5.

Na odru Poglej in zadeni so se med drugim srečali: originalna plesna zasedba Kazina, Power Dancers, Sebastian, Jan Plestenjak, Alfi Nipič, Severina, Wanna (ET), Colonia, Magic Affair, Davor Rodolfo, Jenny Bergren (Ace of Base) in Lou Bega.

»Sporočam, da smo z vodstvom RTV SLO dosegli dogovor, da bo oddaja Reunion Poglej in zadeni premierno na sporedu v petek, 29. 12. 2023, ob 20.00 uri na TV SLO 1. Ponovitve bodo v času novoletnih praznikov. Dokumentarec z vsemi originalnimi posnetki iz nekdanjih oddaj pa bo na sporedu teden dni kasneje, v petek, 5. 1. 2024, prav tako ob 20.00 uri na TV SLO 1. Hvala vodstvu RTV in vnaprej hvala vsem, ki boste po toliko letih znova z nami pred malimi ekrani!« je na Facebooku zapisal Stojan Auer in tako razveselil številne gledalce, ki so si sicer želeli oddajo v Mariboru ogledati v živo.

Mediaspeed
Za uvod je bil tu eden in edini Alfi Nipič.