Televizija

Kaj prinaša Poroka na Prvi pogled: Avstralija

A. M.
13. 11. 2023, 18.44
Posodobljeno: 13. 11. 2023, 18.59
Deli članek:

Na Planetu se pričenja nova, že 10. sezona eksperimenta Poroka na Prvi pogled: Avstralija.

Planet TV
Poroka na Prvi pogled: Avstralija

Na pot iskanja resnične ljubezni bodo pospremili deset parov. Najnovejšo sezono bodo gledalci lahko spremljali od ponedeljka do četrtka na televiziji Planet. Od mizarjev, direktorjev, umetnikov, gradbincev, vse to so novi ženini, ki bodo iskali svojo boljšo polovico. Med nevestami pa bodo tudi vizažistke, podjetnice, spletne vplivnice in vzgojiteljice.

Tudi tokrat so pare izbrali strokovnjak za partnerske odnose John Aiken, psihologinja Mel Schilling in klinična seksologinja Alessandra Rampolla.

Nova sezona Poroka na prvi pogled: Avstralija se bo začela z največjim šokom na poročnem slavju v desetih sezonah šova. Pred oltarjem se bosta v oddaji prvič videla in si večno zvestobo obljubila spletna inštruktorica ličenja Bronte Schofield in gradbinec Harrison Boon.

Da je možno najti pravo ljubezen tudi pred televizijskimi kamerami, je dokaz ravno oddaja Poroka na prvi pogled. Eden najuspešnejših parov avstralskega eksperimenta sta Jules and Cam iz šeste sezone, ki sta septembra praznovala že peto obletnico poroke. Skupaj pa imata tudi že otroka.

Da sta bila res na pravem času na pravem mestu, Cam pravi: "Oba se strinjava, da je bilo zagotovo pravo vzdušje ob prvem snidenju. Nekaj posebnega, prijaznega in toplega je bilo v najinem prvem snidenju. Nato pa se je le še stopnjevalo."