Televizija

Netflix: Še ena serija po knjigi enega trenutno bolj rodovitnih pisateljev

M.K.
8. 11. 2023, 12.33
Posodobljeno: 8. 11. 2023, 12.36
Deli članek:

Fool Me Once je naslednja velika priredba, ki je nastala v okviru Netflixovega sodelovanja z uspešnim avtorjem Harlanom Cobenom, glavno vlogo v njej pa bo odigrala britanska zvezdnica Michelle Keegan. Novo napeto serijo lahko pričakujemo že takoj v začetku prihodnjega leta.

Netflix
Glavni igralci Netflixove nove serije so Michelle Keegan, Adeel Akhtar, Richard Armitage in Joanna Lumley.

Triler v osmih delih (vsaka epizoda bo trajala približno 60 minut) bo priredba romana iz leta 2016. Za razliko od knjige pa se bo odvijala v Angliji in ne v ZDA. Netflix je na svojih družbenih omrežjih pred kratkim objavil novico, da bo serija na voljo za ogled v Združenem kraljestvu že od 1. januarja 2024, ali bo to veljalo tudi za slovensko različico ponudnika pretočne vsebine, še ni potrjeno (a zelo verjetno).

Netflix od leta 2018 preko pogodbenega partnerstva z enim trenutno bolj rodovitnih pisateljev, Harlanom Cobenom, prilagaja njegove knjižne uspešnice - zagotovo ste že slišali in uživali v Netflixovih priredbah z naslovi, kot so The Stranger, Stay Close in Safe. V prihodnjih letih lahko pričakujemo še filmske in TV priredbe za Myron Bolitar, Six Years in Run Away.

Harlan Coben je ob napovedi projekta Fool Me Once povedal: »Navdušen in počaščen sem, da bom ponovno sodeloval s svojimi nadarjenimi partnerji. Fool Me Once bo naša četrta Netflixova serija in tega se kar ne morem naveličati! Gre za pretresljivo zgodbo o tem, kako lahko skrivnosti in prevare ljudi združujejo in hkrati razdvajajo. Komaj čakam, da vidim, kako bo ta sanjska igralska zasedba oživila te like.«

V seriji, ki jo bosta režirala David Moore (Outlander) in Nimer Rashed, spremljamo Mayo Stern, ki se poskuša sprijazniti z brutalnim umorom svojega moža Joeja. Toda ko Maya namesti kamero, da bi lahko nadzorovala svojo hčerko, je šokirana, ko v svoji hiši zagleda moškega, ki ga prepozna. To je njen mož, za katerega je mislila, da je mrtev … Detektiv Sami Kierce, ki vodi preiskavo umora, se hkrati spopada z lastnimi skrivnostmi. Medtem poskušata Mayina nečakinja in nečak, Abby in Daniel, odkriti resnico o umoru njune matere, ki se je zgodil nekaj mesecev prej. Ali sta primera povezana? Serija na male ekrane prinaša vznemirljiv lov za resnico, ki bo razkril pretresljive skrivnosti in za vedno spremenil njihova življenja.