Televizija

Prihaja nova sezona Kmetije

B. P.
16. 8. 2018, 03.00
Deli članek:

Nova kmetija bo čisto nekaj drugega, kot smo bili vajeni do sedaj: namesto življenja v pomanjkanju tekmovalce tokrat čaka luksuz, od traktorja do stranišča.

M24.si
kmetija

Luksuz in kmetija sta dve besedi, ki ju ponavadi ne uporabljamo v istem stavku. A resničnostni šov, ki se septembra vrača na Pop TV, bo v resnici luksuzen.

Čeprav je prizorišče šova na istem mestu kot lani, torej v Prekmurju ob Copekovem mlinu, kmetje tokrat ne bodo občutili nobenega pomanjkanja. Nova kmetija bo ponujala vse, kar si lahko zamislite, in še več. Imeli bodo sodobno kuhinjo z vsemi pripomočki, skupaj z ogromnim hladilnikom. Vsak tekmovalec bo imel svojo posteljo z vzmetnico (lani so spali na slami); dve bosta tudi v nekdanji pekarni, ki je letos ne bodo potrebovali. Umivali se bodo v sodobno opremljeni kopalnici s kadjo in dvema umivalnikoma, na voljo pa bosta tudi, kar bo prav tako prvič v zgodovini Kmetije, dve stranišči z vodo za splakovanje. Poleg elektrike in vode, ki ju do zdaj ni bilo, bodo na voljo še sodobno kmečko orodje, štirikolesnik in celo traktor.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!