Televizija

Vrača se kot zlobnež

D. F.
5. 7. 2018, 03.00
Deli članek:

Priljubljeni Fernando Colunga (Esmeralda) spet na naših malih zaslonih v novi mehiški telenoveli Moč in strast, ki govori o rivalstvu med dvema poslovnežema.

V ospredju zgodbe sta Arturo Montenegro (Jorge Salinas) in Eladio Gómez Luna (Fernando Colunga), uspešna poslovneža in velika tekmeca. Rivalstvo med njima se še poveča, ko se oba zaljubita v isto žensko, Julio Vallado (Susana González). Ko je Julia postavljena pred izbiro, se odloči za Eladia in se z njim tudi poroči, a že kmalu odločitev krepko obžaluje. Več let kasneje je Julia le še senca sebe, saj se je prelevila v nesrečno, prestrašeno in zagrenjeno žensko. Edina svetla točka v njenem življenju je sin David (José Pablo Minor), ki je popolno nasprotje njenega nasilnega in hudobnega moža. Njihov svet pa se znova postavi na glavo, ko se v njihova življenja vrne Arturo, zdaj srečno poročen z Ernestino (Marlene Favela), s katero imata štiri otroke.

Pot do uspeha
Fernando Colunga je postavni mehiški igralec, ki je v življenju opravljal različne poklice, preden se je posvetil svoji resnični strasti – igri. Po srednji šoli se je odločil za študij gradbeništva, kasneje je imel v lasti trgovino, preživljal se je tudi kot natakar in preprodajalec avtomobilov. Že kot deček je sanjal o tem, da bi postal igralec, zato ga noben drug študij ali zaposlitev ni osrečeval.

Več o Fernandu najdete v novi številki revije Vklop!