Televizija

Danes si, jutri te ni

B. P.
31. 5. 2018, 03.00
Deli članek:

Jasna Kuljaj, Kataya in Oriana Girotto – tri jezikave voditeljice Zvezda magazina o slavi in lepotnih posegih. So že podlegle lepotnim pritiskom?

Kako pomemben je imidž v svetu zvezdništva?
Kataya: Zelo – enako kot glas in karizma. Če pogledamo iskreno: tri največje vokalistke vseh časov, Beyonce, Christina Aguilera in Whitney Houston, niso nikoli zapete do vratu. Imajo dekolteje in urejene so do zadnje podrobnosti. To spada zraven in tisti, ki pravi, da se ženski ni treba razgaliti, če ima dober glas, nima pojma o človeku kot estetskemu bitju, ki potrebuje tako avdio kot vizualno ugodje; a hkrati bo šel na koncert Beyonce, ki ji na odru pol riti ven gleda. Ampak Beyonce je vrhunska vokalistka! V teh desetih letih so me pogosto vprašali, zakaj moram kazati oprsje. Zakaj pa Beyonce nihče tega ne vpraša?

Oriana: Popolnoma odvisno od tega, kdo si. Kevin Costner gre lahko tudi v kratkih hlačah v kazino. Po drugi strani pa tvoj lik naredi imidž. Sama se ukvarjam z različnimi stvarmi in vsakokrat poskušam imeti svoj stil. Odvisno seveda od priložnosti. Če želiš vzbuditi pozornost, je zunanji videz zelo pomemben. Še posebej če je povezan s tvojim nastopom, ko govorimo o tekmovalcih Nove zvezde Slovenije.

Jasna: Imidž je zadnje, kar sem imela pred očmi, ko sem želela postati novinarka oziroma televizijska voditeljica. Imidž in vse, kar je z njim povezano, se mi zdi na splošno preveč napihnjena zadeva in opažam, da več ko je pri nekaterih imidža, bolj prazna je vsebina. Mene z imidžem ne more nihče pretentati.

Ali voditeljice odobravajo lepotne posege in so morda tudi same že šle pod nož, preberite v novi številki revije Vklop!