Televizija

Marija Bergam, balkanska fatalka

S. J.
18. 1. 2018, 03.00
Deli članek:

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Ste takoj vedeli, da želite vlogo razvajene bogatašinje v Sencah nad Balkanom, ali ste morda pomišljali, glede na to, da ste imeli precej golih prizorov?
Nisem veliko razmišljala, saj je bil scenarij tako dobro napisan, da ti kri zavre že med branjem. Vsak igralec je vesel, ko dobi priložnost, ko je resnično mogoče narediti kaj dobrega.

Ste imeli avdicijo?
Za to vlogo je bila res velika avdicija, na rezultate pa smo čakali kar dva meseca. Bila sem prepričana, da vloge nisem dobila, in sem na to skoraj pozabila, ko so me vendarle poklicali.

Ste mati dveletnega sina. Kako ste se organizirali med snemanjem serije?
Snemali smo deset nadaljevanj v desetih mesecih, tako da so bila snemanja lepo razporejena, a še vedno naporna, saj smo snemali od deset do štirinajst ur na dan. Če delaš z veseljem in je delo profesionalno, ni težav, na snemanjih pa je bilo odlično razpoloženje. Medtem je sina pazila moja mama. Ona je bila plavalka, ko je dobila otroke, pa je pustila službo in ves svoj čas namenila družini. Zdaj pomaga pri varstvu otroka in opazuje, kako z možem, ki je prav tako igralec, delava. Rekla je, da bi bila tudi ona zdaj igralka, ko vidi, kako uživava v delu …

Več preberite v novem Vklopu!