Televizija

Najbolj ji ustrezajo moške preobrazbe

B. P.
16. 11. 2017, 03.00
Deli članek:

Čeprav se zdi, da Lee Sirk nič ne vrže iz tira, jo v oddaji Znan obraz ima svoj glas vedno skrbi, da bo pozabila besedilo. Čeprav se to seveda še ni zgodilo.

Revija Vklop
Lea Sirk je izjemno nadarjena slovenska pevka zabavne glasbe.

Leo Sirk smo si zapomnili po nastopu v šovu Bitka talentov, ko se je v tretji sezoni prebila vse do finala, a jo je na koncu premagala Eva Černe. Kot spremljevalna vokalistka je leta 2014 na Evroviziji spremljala Tinkaro Kovač. Te dni blesti v šovu Znan obraz ima svoj glas. Že v prvi oddaji je navdušila s preobrazbo v portugalskega pevca Salvadorja Sobrala in pozneje – z imitacijo mladega Michaela Jacksona – še enkrat potrdila, da so ji moške preobrazbe pisane na kožo.

V prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas vas je voditelj Denis Avdić napovedal kot dekle, ki rado hodi na pogrebe. Nam lahko pojasnite, kaj je imel v mislih?
To, da bi zdaj rada hodila na pogrebe, bi bilo res malo čudaško. (smeh) Ko sem bila otrok, pa me je to očitno zanimalo, ker se mi je zdel to posebne vrste obred. Živela sem tik ob pokopališču in nisem vedela, za kaj točno gre. Le obred kot tak mi je bil zanimiv. Vsi oblečeni v črno, žalostni, tišina in na koncu glasbena točka, ki so jo vsi vedno tako pozorno poslušali.

V katerega pevca ali pevko bi se še želeli preobraziti?
Rada bi poskusila še kakšno bolj plesno točko, čeprav je to zelo zahtevno. Ampak če sem že sprejela povabilo v oddajo, potem grem do konca!

Celoten članek preberite v novi številki revije Vklop!