Televizija

Nove (presenetljive) preobrazbe

B. P.
28. 9. 2017, 03.00
Deli članek:

Četrta sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas je postregla z osmimi novimi pevskimi obrazi in presenetljivimi preobrazbami, ki so nas pustile odprtih ust.

Prav tako kot nekatere preobrazbe pa nas je presenetila izbira četrtega žiranta; ta se je na odru pridružil prvemu nastopajočemu, Klemnu Mramorju - Clemensu, ki niti slutil ni, da ga med nastopom na odru izza časopisa budno spremlja prav pevec, v katerega se je preobrazil – Magnifico! »Ti bi lahko nastopal namesto mene, saj ne bi nihče opazil. Meni pa daš dvajset odstotkov od zaslužka,« je Klemnovo preobrazbo pohvalil nonšalantni pevec, ki je priznal, da nima lahke naloge: »Težko je ocenjevati kolege; še posebej nerodno mi je, ker vsi vedo, koliko točk jim bom dodelil.«

Za največje presenečenje prve oddaje je poskrbel Marijan Novina, ko je na oder stopil kot Rag'n'Bone Man. »Ne morem verjeti, kaj so naredili iz mene! Ekipa je res fenomenalna. Jaz se ne prepoznam! Moja so samo ušesa in oči,« je bil navdušen zmagovalec prve oddaje. Njegov novi izziv sta David Lee Roth in pesem Just a Gigolo, kar pomeni, da se bo moral po dveh letih in pol posloviti od svojega zaščitnega znaka – kozje bradice. »Vem, da so to samo kocine in se sliši smešno, ampak zdaj je to že kultna zadeva. Ljudje me ustavljajo na ulici in sprašujejo o njej,« nam je zaupal Marijan.

Več preberite v novi številki revije Vklop!