Televizija

Mlada igralka, ki osvaja svet

D. F.
17. 8. 2017, 03.00
Deli članek:

Komaj 17-letna Karol Sevilla, zvezdnica telenovele Jaz sem Luna, je s svojim šarmom in karizmo očarala na tisoče najstnic in najstnikov po vsem svetu.

Svojo poklicno pot je pričela s snemanjem reklamnih oglasov, ko je imela le šest let. Pri sedmih letih se je vpisala na Televisino šolo za igralce (CEA), kjer je dve leti kasneje zaključila študij. Na televizijskih zaslonih se je pričela pojavljati z manjšimi stranskimi vlogami v telenovelah, slavo pa ji je prinesla glavna vloga Lune Valente v argentinski mladinski seriji Jaz sem Luna.

Na televizijskih zaslonih je kotalkanje prikazano kot lahkoten šport, ki ga lahko obvlada kdorkoli. Si lahko mislite, da Karol pred samo avdicijo za vlogo Lune ni nikoli obula kotalk? »Nikoli prej nisem stala na kotalkah, a ko so me na avdiciji vprašali, če znam kotalkati, sem odgovorila pritrdilno. Predstavljajte si moje presenečenje, ko so mi na polovici avdicije dejali, naj si nadenem kotalke, se zapeljem nekaj krogov, zraven pa naj še malce zaplešem. Skoraj sem omedlela od strahu! Nekako sem uspela ostati na nogah in narediti nekaj manjših gibov. Ker pa smo imeli pred samim pričetkom snemanj dobrih šest mesecev intenzivnih treningov kotalkanja, se lahko pohvalim, da sem danes že skorajda prava strokovnjakinja za ta šport.«

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!