Televizija

Žirija Žarometov

T. B., M. V.
9. 2. 2017, 03.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Razkrivamo pisano zvezdniško žirijo, ki ima zadnjo besedo pri novih medijskih nagradah žarometi!

Oni so tisti, ki točkujejo nominirance v vseh desetih kategorijah, in seštevki njihovih glasov bodo določili, kdo bodo prejemniki kipcev! Kako so glasovali, bo znano v nedeljo, 26. februarja, ko bodo na prireditvi na Gospodarskem razstavišču, ki jo bo ob 20.30 neposredno prenašala TV Slovenija na 1. programu, razglašeni zmagovalci!

Helena Blagne je diva in dama slovenske zabavne glasbe, ki se je pred leti začela posvečati tudi operi. Po prodaji nosilcev zvoka je najuspešnejša slovenska pevka, saj je prodala več kot dva milijona plošč.

Ljerka Belak je večkrat nagrajena igralka, ki je po upokojitvi v Mestnem gledališču ljubljanskem vodila oddajo za poslušalce tretjega življenjskega obdobja STORŽ na Radiu Slovenija, na televiziji Net TV pa kontaktno oddajo Dost 'mam!

Nina Osenar je svojo pot začela kot manekenka, nadaljevala pa jo je na televiziji, kjer se je uveljavila kot uspešna voditeljica. Med drugim je vodila Big Brother in imela svojo oddajo na nacionalki Zaljubljeni v življenje.

Ivana Šundov je po uspešni voditeljski karieri doma Slovenijo zamenjala za Hrvaško, kjer je nadaljevala z vodenjem oddaj in prireditev. Nazadnje je snemala videointervjuje z znanimi osebnostmi, delala pa je tudi kot producentka.

Saša Einsiedler je svojo kariero začela kot pevka, jo nadaljevala kot radijska in televizijska napovedovalka, danes pa deluje predvsem kot komunikacijska trenerka, svetovalka in mediatorka.

Ana Klašnja je baletna solistka, ki navdušuje tako na odru ljubljanske SNG Opere in baleta kot za glasovalnim pultom oddaje Slovenija ima talent, kjer posebno pozornost posveča plesalcem.

Več preberite v novi številki revije Vklop!