Televizija

Prenovite svoj dom!

Marjana Vovk
1. 4. 2009, 01.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V oddaji Ljubo doma se bo prenavljalo, spremljali bomo lahko spremembe prostorov od začetnega stanja do končne dekoracije.

V oddaji Ljubo doma se bo prenavljalo - spremljali bomo lahko spremembe prostorov od začetnega stanja do preoblikovanja in končne dekoracije.

 

Oddajo bo vodila Saša Einsiedler, glavni arhitekt, ki bo vodil prenovo, je Hrvoje Prelac, avtorica oddaje pa je Amadea Hren. Pri projektu sodeluje tudi naša medijska hiša, podjetje Delo Revije: revija Pri nas doma bo podrobno poročala o prenovah, kupon za sodelovanje v oddaji boste našli tudi v revijah Lady in Obrazi.

 

Za prenovo se lahko poteguje prav vsak, saj bo srečneže, ki jim bo profesionalna ekipa prenovila del doma, izbral žreb. Treba pa se bo malo potruditi: za sodelovanje v žrebu morate odgovoriti na tri vprašanja, ki jih najdete enega v oddaji, drugega na spletni strani oddaje in tretjega v naših revijah Lady, Obrazi in Pri nas doma, zraven pa poslati še sliko prostora, ki bi ga radi prenovili. Tudi neizžrebani gledalci oddaje bodo zagotovo našli kakšen nasvet ali navdih za poživitev svojega doma, saj jih bo Ljubo doma naučila kaj novega o arhitekturi, oblikovanju in jim razkrila skrivnosti uspešne prenove različnih ambientov.

 

Uvodni dve oddaji sta sploh zanimivi: ekipa se je namreč odločila, da za začetek prenovi Sašino dnevno in delovno sobo - ker ima Saša pet otrok, je njihova jedilna miza postala premajhna. Strokovna ekipa je tako iz njihove dnevne sobe naredila jedilnico, iz Sašine delovne sobe pa dnevni prostor. Sedemčlanska družina je dobila prijeten prostor za skupne obroke in druženja.