One/oni

Aktualova VIP večerja z Lidijo Bačić v Hotelu Dolenj'c

A.D
7. 11. 2023, 09.36
Posodobljeno: 7. 11. 2023, 09.36
Deli članek:

Pokličite, bodite izvirni in si prislužite VIP večerjo!

Aktual
Lidija Bačić

Na Aktualu pišemo novo zgodbo presenečenj za naše poslušalce in gledalce. Če si želite vašega zvezdnika, idola, spoznati od blizu, pokličite na Aktual in povejte, zakaj si ravno vi zaslužite vrhunsko kulinarično druženje z znano Hrvatico. Prepričajte Aktual in Lidijo Bačić na drugi strani telefona, da boste tudi vi najboljša družba za izbranega gosta.

RA
Osvojite VIP večerjo z Lidijo Bačić!

Kulinarične dogodivščine se bodo dogajale v Hotelu Dolenj'c, z vami bo tudi Aktualova ekipa, ki vam bo pomagala prebiti led, olajšati komunikacijo. 

Hotel Dolenj'c
VIP razvajanje v Hotelu Dolenj'c

V četrtek, 9. novembra bo na drugi strani prekrasno pogrnjene in obložene mize sedela glasbenica Lidija Bačić. Z njo se bo družil tisti, ki bo povedal najbolj izviren razlog, zakaj se želi srečati in kramljati z njo. Pokličite na številko 051 70 80 90, zapojte pesem, zrecitirajte zanimive verze, uporabite domišljijo, bodite izvirni. Seveda lahko večerjo z zvezdo podarite tudi svojemu prijatelju, izbranki, mami … človeku, za katerega veste, da mu bo to veliko pomenilo in ga lepo presenetite.

Aktual
V Hotelu Dolenj'c si lahko privoščite skakanje v največjem trampolinskem parku v Sloveniji!

S svojo najljubšo zvezdo boste uživali v kulinaričnih presežkih Hotela Dolenj'c pri Novem mestu, pa v domačih sladicah in sladoledu, če ste bolj športne narave, boste lahko telovadili v največjem trampolinskem parku v Sloveniji, igrali bowling … Možnosti je ogromno. Upajte si in pokličite! Morda je Aktualova VIP večerja z zvezdo v Hotelu Dolenj'c namenjena prav vam.

SILVESTROVANJE V HOTELU DOLENJ'C 

V Silvestrovanje bo v Hotelu Dolenj'c potekalo skozi cel december, vsak petek in soboto v decembru vas bo zabavala živa glasba, za zabavo vaših brbončic pa bo poskrbel ekskluzivni 4 hodni meni - večina terminov je že zasedenih, tako da rezervirajte si svojega čimprej.

Hotel Dolenj'c
VIP razvajanje v Hotelu Dolenj'c

SPLOŠNI POGOJI