One/oni

Nepričakovano umrl še en znan igralec

1. 11. 2023, 13.00
Posodobljeno: 1. 11. 2023, 13.07
Deli članek:

Tyler Christopher, priznani igralec in bivši mož Eve Longorie, ki je zaslovel z vlogo Nikolasa Cassadina v priljubljeni seriji "General Hospital", je preminil star komaj 50 let.

Profimedia
Priznani igralec Tyler Christopher je preminil pri 50 letih zaradi srčnega napada.

Novico o njegovi smrti je na Instagramu delil njegov dolgoletni soigralec Maurice Benard, ki je razkril, da je Christopher umrl zaradi srčnega napada v svojem domu v San Diegu.

Profimedia
Odkrito je govoril o svojih bojih z bipolarno depresijo in alkoholom.

Benard je v svoji objavi izrazil globoko žalost ob izgubi prijatelja in kolega: "Tyler je bil resnično nadarjen človek, ki je s svojo igro razveseljeval svoje zveste oboževalce. Njegova prisotnost na platnu je bila vedno opazna, saj je v vsakem prizoru zasijal. Bil je čudovit prijatelj in sladka duša, ki je vsem, ki so ga poznali, prinesel toplino in veselje."

Christopher ni bil le izjemen igralec, ampak tudi zagovornik boljšega duševnega zdravja. Odkrito je govoril o svojih osebnih bojih z bipolarno depresijo in odvisnostjo od alkohola.

V svoji karieri je Christopher v seriji "General Hospital" upodabljal lik Nikolasa Cassadina od leta 1996 do 2016, poleg tega pa je med letoma 2004 in 2005 igral tudi vlogo Connorja Bishopa. Za svoje izjemno delo je leta 2016 prejel emmyja, pred tem pa je bil nominiran še štirikrat. Prejel je tudi nekaj nagrad občinstva, ki so mu pomenile še največ. Poleg tega je med letoma 2001 in 2019 nastopal tudi v seriji "Dnevi našega življenja", kjer je za vlogo Stefana DiMera prejel nominacijo za emmyja.

Nekdanji mož Eve Longorie

Profimedia
Tyler Christopher in Eva Longoria

Christopher se je rodil 11. novembra 1972 v Jolietu, Illinois. Bil je dvakrat poročen, najprej z zvezdnico serije "Obupane gospodinje" Evo Longoria med letoma 2002 in 2004, nato pa z novinarko ESPN Brienne Pedigo od leta 2008 do 2021. Skupaj z Brienne sta imela dva otroka, Greysuna Jamesa Christopherja in Boheme Christopherja.

Profimedia
Tyler Christopher z nekdanjo ženo, Evo Longoria

Sodeloval v priljubljenih serijah

Profimedia
V svoji karieri je prejel več nominacij za emmyja in sodeloval v številnih priljubljenih serijah in

Poleg svojih glavnih vlog v serijah "General Hospital" in "Days of Our Lives" je Christopher sodeloval tudi v drugih priljubljenih serijah, kot so "The Lying Game", "The Twilight Zone", "CSI: Crime Scene Investigation", "Family Law", "Charmed", "Angel" in "The Pretender". Njegova kariera je obsegala tudi nastope v televizijskih filmih, kot so "Ledeni vihar", "Mega potres 20,0" in "Super vulkan", ter filmske vloge v "Kričeče skrivnosti", "Iz črnega", "Max Winslow in hiša skrivnosti", "Murder, Anyone?" in "Beyond the Lights".

Tyler Christopher bo za vedno ostal v srcih svojih oboževalcev, kolegov in vseh, ki so ga poznali. Njegova dediščina in prispevek k svetu televizije in filma bosta živela še mnoga leta.