Glasba

Čez sedem let vse prav pride

A. M.
4. 4. 2024, 08.00
Deli članek:

Skladba Med nama v novi preobleki!

Marko Delbello Ocepek
Ta čudovita skladba je takrat navdušila občinstvo s svojo iskrenostjo in čustvenostjo, je povedal Gregor Ravnik.

Gregor Ravnik je ob materinskem dnevu predstavil pesem in še novo videozgodbo za skladbo Med nama, avtorjev Marka Hrvatina in Mitje Bobiča, ki je prvič ugledala luč sveta leta 2017 prav na festivalu Melodij morja in sonca.

Ta čudovita skladba je takrat navdušila občinstvo s svojo iskrenostjo in čustvenostjo. In zdaj, sedem let kasneje, se vrača v popolnoma novi preobleki z osveženim aranžmajem, pripravljena, da znova osvoji srca poslušalcev. Ne zamudite priložnosti, da doživite magijo Med nama. »Med nama je pesem, ki me je popeljala v svet pop glasbe na Melodijah morja in sonca leta 2017. To je bil moj prvi nastop na festivalskem odru in odskočna deska za samostojno pop kariero. Skupaj z Markom Hrvatinom, Dragom Mislejem, Sašem Fajonom smo ga takrat napisali in predstavili v Avditoriju Portorož, za kar sem prejel tudi nagrado za najboljšo interpretacijo,« nam je ob predstavitvi zaupal Gregor Ravnik.

In kako to, da so se odločili za svežo preobleko? »Ko smo ustvarjali album Med nama, smo se odločili, da si moja prva pesem z istim naslovom zasluži novo, svežo preobleko, za kar sta poskrbela naš producent Miro Buljan in Matija Krečič, ki je napisal nov aranžma za godala. Vesel sem, da je to naslovna pesem, s krasnim besedilom in glasbo. Pesem napoveduje tudi mojo poletno turnejo in nove datume koncertov z bendom ob predstavitvi mojega prvega albuma,« je odgovoril Gregor Ravnik, ki je ob tem napovedal Veliki ekskluzivni koncert z bandom in gosti, ki se bo zgodil v petek, 16. avgusta 2024, ob 21. uri v Poletnem gledališču Studenec.