Film

Zdaj še Bondova žena

G. Z.
11. 1. 2018, 03.00
Deli članek:

Katarina Čas, dobitnica žarometa za najboljšo igralko, je posnela prvi del trilogije Rubirosa, v kateri igra ženo vohuna, ki je navdihnil lik Jamesa Bonda.

Medtem ko jo gledamo kot negativko Dominico v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records, čakamo na Terminal, v katerem igra z Margot Robbie in Mikom Myersom, in smo jo zmotili med snemanjem novega filma Metoda Pevca Jaz sem Frenk, so začele kapljati podrobnosti o velikem projektu, ki ga je naša najprodornejša igralka novembra snemala na Karibih, natančneje v Dominikani.

O projektu z delovnim naslovom Rubirosa – v njem bo Katarina Čas ne le Bondovo dekle, ampak kar žena, in to ne le lika iz zgodb Iana Fleminga, ampak čisto pravega vohuna iz mesa in krvi – je IMDB še precej skrivnosten, se je pa o njem zato že razpisal časnik Variety. Trilogijo o razvpitem dominikanskem diplomatu financira eden najbogatejših Zemljanov Carlos Slim oziroma njegovo podjetje Claro Video, ki želi s tem in podobnimi projekti v Latinski Ameriki pristriči peruti prevladujočemu Netflixu.

Več o Katarini in Rubirosi najdete v novi številki revije Vklop!