Video: Prvaki dobrega počutja

Bili smo na Zavodu za šolstvo v Novem mestu

Alma Glumac
24. 2. 2017, 13.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kolektiv svetovalcev na Zavodu za šolstvo, OE Novo mesto in košarica dobrega počutja.

Akcija ZDRAVA SLOVENIJA se nadaljuje. Ob pomoči vrhunskih športnikov in osebnih trenerjev ter s spodbudo olimpijcev vse do maja petnajstim izžrebancem spreminjamo življenje na bolje. To pa ni vse! Poskrbimo tudi za delovne kolektive, ki zaradi hudega tempa večkrat preskočijo malico in jim prinesemo košarico dobrega počutja.

Poleg gibanja je za zdravo življenje izrednega pomena uravnotežena prehrana. Celodnevno sedenje v pisarni, tek s sestanka na sestanek ‒ ko prištejemo še veliko mero stresa, je škoda zdravju storjena in pokažejo se posledice. Začenja nas boleti želodec, nimamo prave energije in poslabša se prebava. Zdaj je čas za spremembo in za košarico dobrega počutja!

Košarica dobrega počutja

Je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico? Potrebuje prav zaradi tega dodatno pomoč in zdravo okrepitev? Potem nam pišite in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obišče jutranja ekipa Radia Aktual in mu prinese košarico dobrega počutja, polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo. Poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka lahko pokusite še jogurte z okusom jagode, borovnice in breskve, izbor pa dopolnjujejo tudi okusi žita-malina-jagoda, žita-sliva-figa ter žita.

V družbi prvakov dobrega počutja!


Veliko veselje!

Včeraj smo s košarico dobrega počutja obiskali kolektiv svetovalcev na Zavodu za šolstvo, OE Novo mesto. Andreja Horvat nam je napisala: »Smo kolektiv svetovalcev na Zavodu za šolstvo, OE Novo mesto. Vedno se trudimo, da so naše malice zdrave, polne vitaminov in mineralov, zato več ali manj bolj temeljijo na solatah in jogurtih. Smo majhen kolektiv, ki skupaj diha, in bi nam dodatni vitamini zelo polepšali naša skupna druženja ob malici.«

Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je bilo osnovno vodilo pri izbiri sestavin izboljšane vsebine LCA tekočih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki, ujeti v družbi LCA tekočih jogurtov, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. LCA tekoči jogurti se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na kalciju, ki pomaga prebavi.