Zanimivosti

Kam po znanje – informacije o izobraževanjih na enem mestu

Oglasna priloga Izbiram svoj poklic
31. 1. 2024, 10.57
Posodobljeno: 7. 2. 2024, 15.45
Deli članek:

Hitre spremembe in kompleksnost sodobnega sveta od nas zahtevata, da smo prilagodljivi ter opremljeni z raznovrstnimi znanji, spretnostmi in veščinami. Številne, med drugimi digitalne, komunikacijske, jezikovne, zelene, finančne in potrošniške spretnosti so neobhodne za kakovostno življenje in učinkovito delovanje v sodobnem svetu.

Učiti se – vse življenje in za vsa področja, na katera se podajamo, je postalo nujnost, ki se ji ne moremo in ne smemo izogniti. Novo znanje je priložnost, da nadgradimo, kar smo se naučili v formalnem izobraževanju. Pridobivamo ga tudi z neformalnim in priložnostnim (izkustvenim) učenjem.

Ali veste, kje in kako lahko pridobite informacije o ustanovah, ki ponujajo novo znanje, razvoj in okrepitev veščin? Na spletnem portalu Kam po znanje Andragoškega centra Slovenije so zbrane informacije o več kot 300 ponudnikih, ki v različnih slovenskih regijah omogočajo odraslim izobraževanja in usposabljanja. Našli pa boste tudi zanimive vsebine, vezane na spretnosti za življenje.

Seznanite se z aktualno in pregledno ponudbo izobraževanj in usposabljanj na enem mestu. Obiščite spletni portal Kam po znanje in se prepričajte. Kliknite na povezavo https://kampoznanje.si in poiščite pravo učno priložnost zase!

Erika Brenk, Andragoški center Slovenije