Na obisku

FOTO: Ženskici zablesteli, fanta sta nerodna

snč
19. 7. 2017, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton in njen mož, princ William, sta z otrokoma, princem Georgeem in princeso Charlotte, začela uradni obisk na Poljskem, ki mu bo sledil še obisk Nemčije.

Profimedia
Najmlajša člana britanske kraljeve družine sta prava aduta za žetje simpatij.

Že turneja po Kanadi, na kateri sta se staršem prvič pridružila najmlajša člana britanske kraljeve družine, je bila popoln uspeh prav zaradi otrok, ki sta s svojo ljubkostjo navdušila. In tudi tokrat, ko otroka drugič spremljata starša, ni nič drugače.

Profimedia
Dolgočasenje malega princa je bilo očitno.

Slavje

Po urniku naj bi bila kraljeva družina v soboto že doma, razlog pa so spet otroci. Princ George bo namreč praznoval četrti rojstni dan.

Mali upornik

Ko je zasebno letalo s kraljevo družino pristalo na varšavskem letališču Chopin, je bil prvi v središču pozornosti prav George. Najprej se je oklepal ograje in ni hotel iz letala, potem je mahal z nogicama in se prestopal, kasneje pa se je še na veliko šobil in tlačil roke v žepe kratkih hlačk. William se je na vse pretege trudil in malčku prigovarjal, naj bo potrpežljiv, a precej brez uspeha. Vsekakor je mali princ z obnašanjem običajnega malčka požel ogromno simpatij, njegov očka z mirnim pristopom do nagajivčka pa je bil lep zgled.

Profimedia
George najprej sploh ni hotel iz letala.

Še bodo zibali

V nasprotju z moškim delom kraljeve družine je bil ženski sestop iz letala druga zgodba. Obe nasmejani in popolnosti urejeni – ena punčkasto, kot se šika, druga v več tisoč evrov vrednem kostimu Alexandra McQueena. Mahali sta zbrani množici in videti je bilo, da se počutita izvrstno.

Profimedia
Na večerji je Kate blestela s svojo eleganco in izbornim nakitom.

Še zvečer, ko sta bila William in Kate častna gosta na zabavi, ki jo je britanski veleposlanik na Poljskem priredil kot poklon rojstnemu dnevu kraljice Elizabete, ter sta sina in hčer prepustila varuškam, so bili glavna tema spet otroci, saj je Kate ob omembi Georgea in Charlotte jasno in glasno povedala, da bosta z možem vsekakor morala imeti še več otrok.