Mali poltergajst

Šok za starše! Le kaj se je uleglo poleg njunega dojenčka?

R.T.
26. 6. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Britanska starša sta na otroškem monitorju preverila, kako njun 18-mesečni malček počiva, in od strahu obnemela.

Profimedia
Starša pravita, da se je poleg malčka ulegel duh.

Laura Haigh in Dean Evans sta doživela svojevrsten šok, ko sta na otroškem monitorju zagledala, da v zibki poleg njunega Sebastiana leži še en dojenček, ki je izgledal kot duh.

Nemudoma sta se zagnala proti stopnišču in odhitela v malčkovo sobo. V pričakovanju, da sta se zmotila in da poleg malčka leži plišast medvedek, sta presenečena ugotovila, da v zibki ni nikogar drugega. Pogledala sta na monitor, a nepojasnjena pojava je tam še vedno vztrajala.

Profimedia

Po besedah očeta je prikazen ob spečem Sebastianu v zibelki ostala cele štiri ure. »Dean je bil nadvse začuden, da v zibki ni bilo ničesar, čeprav je bila pojava na monitorju še vedno vidna. Bil je prestrašen, saj ne verjame v te stvari in si tega enostavno ne zna pojasniti,« je za britanski The Sun opisala Laura, ki je dodala, da je prikazen izginila šele, ko je morala otroka nahraniti.

Profimedia
V njuni hiši se že dlje časa pojavljajo čudne stvari.

Dejala je, da je morebitna paranormalna izkušnja ne straši preveč, saj da ni bilo videti, da bi bil nad malim obiskovalcem preveč "zaskrbljen" speči Sebastian. Pojasnila je še, da s partnerjem v hiši pogosto slišita čudne zvoke, da stvari izginjajo in da včasih s stene pade kakšna slika.

Profimedia

Profimedia