Zanimivosti

POHITITE! Najcenejše vstopnice samo še ta teden!

Alma Glumac
17. 5. 2017, 11.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če še niste kupili vstopnice za Aktualov pozdrav poletju in največjo roštiljado v Sloveniji 2017, ki se bo zgodil 2. junija 2017 ob 16. uri na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, pohitite!

Najcenejše vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih samo še ta teden do vključno s petkom, v soboto 20. maja pa bodo že dražje.

Ne zamudite dveh nepozabnih dogodkov, ki sta združena na enem samem mestu! Kardeljeva ploščad v Ljubljani bo v petek 2. junija prizorišče nepozabne zabave, saj prihaja Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji.

Začenjamo že ob 16. uri, ko bo najprej zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih dobrotah z žara. Za tiste še posebej lačne smo poskrbeli z ALL YOU CAN EAT – ČEVAPČIČI vse do 20. ure. Lahko boste tekmovali, kdo najhitreje poje največ čevapčičev. Lahko boste navijali za najpogumnejše jedce in zraven še sami brez mej okušali mesne dobrote. Lahko boste oboje – tekmovali in samo navijali. Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob različnih zabavnih družabnih igrah, ko pa se bo dan prelevil v noč in bodo prve zvezde osvetlile nebo, začenjamo z glasnim Aktualovim koncertom, ki bo odmeval daleč po Ljubljani in tudi tokrat ne bo pustil svojih Aktualovcev ravnodušnih. Z nami bo kar enajst vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot tudi hrvaške estrade.

Se vidimo na Kardeljevi ploščadi!