Zanimivosti

Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja: Rezultati so izjemni!

Oglasno sporočilo
16. 5. 2017, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prav vsi izžrebanci nagradne igre Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja so bili izjemno zadovoljni z delovanjem silikonskega gela Enetrosgel, saj je prav vsem pomagal oziroma ozboljšal njihovo splošno počutje.

Tit Košir
Srečna izžrebanca Gregor in Nejc med pogovorom z magistrom farmacije Janezom Erčuljem.

Z ekipo Enterosgel Slovenija smo se zopet srečali v prijetnem okolju kavarne »KAVA-ČAJ« - SLAMIČ na Kersnikovi ulica 1 v Ljubljani, tokrat so nas zanimali rezultati. Na uvodnem srečanju so namreč srečni izžrebanci prejeli Enterosgel Trojček in poslušali zanimivo predavanje magistra farmacije, imeli potem 14 dni čas za razstrupljanje in sedaj nas je zanimala njihova zgodba. Njihova zgodba o uspehu!

Tit Košir
Nagradna igra Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja se je po štirinajstih dneh razstrupljanja s pomočjo silikonskega gela Enetrosgel zaključila.

Nagradna igra Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja se je po štirinajstih dneh razstrupljanja s pomočjo silikonskega gela Enetrosgel zaključila. Nas pa je predvsem zanimalo, kako vestni so bili pri jemanju silikonskega gela izžrebanci in ali je prišlo do izboljšanja splošnega počutja.

Zadenite brezplačni 14-dnevni razstrupljevalni paket! 

Sodelujte v nagradni igri tudi vi in v kolikor boste izžrebani, prejmete 14 dnevni razstrupljevalni paket na dom!



Še lepši, s še prešernejšim nasmehom je na srečanje prišel Nejc Rek in samozavestno odgovarjal na vprašanja. Pozna se, da je spreten z besedami, saj je Neyo, kot mu pravijo prijatelji, pisatelj. Širše občinstvo ga je že spoznalo z izdajo knjižnega prvenca Prepovedano (2014) in z udeležbo v resničnostnim šovu Bar (2015), v katerem je tudi tekmoval. Študent Velnesa v prostem času rad piše knjige.

Tit Košir
Enterosgel mi je precej olajšal zdravstvene težave.

Ste opazili kakšno razliko med razstrupljanjem z Enterosgelom?

Seveda, opazil sem kar nekaj razlik med razstrupljanjem z Enterosgelom. In sicer, Enterosgel mi je precej olajšal moje zdravstvene težave. Spremembe sem opazil tako na počutju kakor na sami koži.

Kako ste občutili izboljšanje in v kolikšnem času od začetka jemanja Enterosgela?

Postal sem človek s še več in boljšo energijo. Po le treh dneh sem že občutil delovanje Enterosgela, kateri mi je celotno stanje samo izboljšal, čeprav nisem imel pretirano velikih pričakovanj in sem se samo prepustil, ga redno užival in izkazalo se je za več kot uspešno metodo. Moram pa reči, da mi je na samem začetku po uporabi v nekaj dneh dermatitis precej burno reagiral, na kar sem bil že opozorjen na prvem uvodnem srečanju, vendar je to kaj kmalu izginilo.

Ste mogoče opazili še kakšen drug efekt pri jemanju Enterosgela - npr. hitrejše odvjanje blata, urina, boljše počutje, še več energije, kar ste že omenili?

Najprej se mi je pospešila prebava, s katero sem imel zadnje čase precej težav, saj je bila počasna in vse pogosteje sem ob uporabi Enterosgela uriniral. Moje počutje se je iz dneva v dan izboljševalo, imel sem vse več energije, katero vsako dnevno zelo potrebujem pri pisanju mojih knjig, ki bodo kaj kmalu ugledale luč sveta in moram biti pripravljen na nove izzive v medijskem svetu, ki me še čakajo, prav tako pa moram imeti veliko energije za vedeževanje, branje iz ciganskih kart, kar počnem že nekaj časa in to z velikim veseljem. Prav tako sem prenehal z jemanjem blagih pomirjeval, katere sem dva meseca užival zaradi stresnih situacij, ki so bile prisotne v mojem življenju še ne dolgo nazaj. Moja koža se je izboljšala in dermatitis ne traja več tako dolgo kot prej, temveč se pojavi manjkrat in kmalu tudi izgine ali pa se sploh ne pojavi. Povečala se mi je tudi želja še po večji spolnosti, kar se mogoče sliši smešno, ampak povem direktno tako kot je, saj sem brez dlake na jeziku.

Bi Enterosgel priporočili tudi ostalim, ki trpijo za enakimi alergijami kot vi?

Vesel in zadovoljen sem, da sem našel rešitev, ki mi je izredno pozitivno izboljšala zdravje. Vsem tistim, ki imajo alergije ali pa zdravstvene težave podobne mojim, bi seveda priporočil uporabo Enterosgela. Videli boste, nakupa ne boste obžalovali.


Nena Godina ima težave z alergijami, katere so se začele pojavljati nekje v zgodnji puberteti. Največje težave ima z alergijo na cvetni prah. Ni želela jemati zdravil, težave je želela rešiti drugače, iskala je nekaj naravnega. Nena ima to smolo, da je spomladi, ko se prebuja narava in vse cveti, njen nos zamašen in poln sluzi, ki pa jo ne more izločiti. Pesti jo seneni nahod. Na žalost je njena alergija kronična, saj se ji ponavlja.

Tit Košir
Največje težave ima Nena Godina z alergijo na cvetni prah.

Vam je torej Enterosgel olajšal vaše težave?

Priznam, da nisem bila najbolj pridna pri jemanju, saj imam precej pester tempo življenja. Prvi teden sem redno jemala, potem pa malo manj oziroma dnevno dozo sem zmanjšala, se pravi, vsaki dan ne toliko, kolikor so nam svetovali, ampak samo en odmerek. Se pa je stanje malce izboljšalo, nos je manj zaprt, oči so manj rdeče in srbeče. Vsaj lahko končno zopet čez nos diham! Juhej! Zagotovo bi bili rezultati pri jemanju še boljši, če bi bila bolj pridna in se držala navodil farmacevta.

Ste mogoče opazili še kakšen drug efekt pri jemanju Enterosgela - npr. hitrejše odvjanje blata, urina, boljše počutje, več energije?

Kljub nerednemu jemanju pa sem takoj opazila izboljšave. Prebavo imam že po sebi zelo dobro, tako da tukaj žal nimam podatka, sem se pa na splošno bolje počutila, bolj olajšano. Zmotilo me je edino to, da je gel po tednu spremenil strukturo in postal tekoč, kar pa nisem bila prepričana, če je v redu. Ampak potem sem videla, da je.

Bi Enterosgel priporočili tudi ostalim, ki trpijo za enakimi alergijami kot vi?

Izdelek bi seveda priporočila vsakemu, saj je preprost za uporabo, neškodljiv in podpre naravni proces razstrupljanja telesa, kar pa definitivno ne more škoditi.

Zaključek: zelo sem zadovoljna z izdelkom in se ekipi Enterosgel Slovenija in mag. farm. Janezu Erčulju zahvaljujem za posebno izkušnjo s 14 dnevnim razstrupljanjem s pomočjo silikonskega gela Enetrosgel!

Špela Rechberger prihaja iz Kranja in skoraj ves čas porabi za svoja dva otroka, ko pa ima čas zase, gre rada v hribe in zelo rada potuje.

Jem vse, izpuščajev pa ni in ni nazaj!

Imate alergijo na določeno hrano. Katero?

Res je imam alergijo, vendar mi jo v našem 'zdravstu' niso odkrili (smeh).

Vam je Enterosgel pomagal glede alergije na hrano?

Enterosgel mi je pomagal, tako kot že enkrat prej. Izpuščaji so izginili, koža je postala bolj sijoča. Kar se tiče prebave, se je stanje zelo izboljšalo, napihnjenost je izginila.

Na kakšen način vam je pomagal in v kolikšnem času od začetka jemanja ste to prvič občutili?

Hm, nekako tako bi rekla po 3-4 dneh se je stanje začelo spreminjati, najprej se mi je to poznalo na koži, potem pri prebavi, na koncu pa je sledilo splošno boljše počutje.

Lahko sedaj tudi kdaj pojeste tisto hrano, na katero ste sicer alergični? Opažate mogoče manjo občutljivost na to hrano?

Jem vse :) izpuščajev pa ni in ni nazaj. Zato bi Enterosgel pripročila vsem, še posebej pa alergikom in tistim s prebavnimi motnjami ...


Gregor Jordan je organizator, delujoč v marketingu, prav tako aktiven na kmetiji. Ukvarja se namreč še z vinogradništvom. Gregor je na splošno zdrav, vsako spomlad pa obvezno razstruplja telo in mu tako pomaga preživeti skozi leto. Vedno se je razstrupljal sam, zdaj pa se je odločil narediti spremembo in se razstrupiti pod strokovnim nadzorom.

Tit Košir
Enterosgel vsekakor priporočam prav vsem!

Ste opazili kakšno razliko med razstrupljanjem z Enterosgelom?

Na začetku sem pogosto hodil na vodo na wc. Nato sem opazil lepšo kožo na obrazu, tudi odpornost mi ni padla.

Vam je torej Enterosgel olajšal vaše težave?

Ne morem reči, da sem imel kake težave, odločil sem za ta tretma zgolj iz vidika, da si očistim telo, kajti pred letom dni sem jemal močna zdravila in da sem želel telo še dodatno razstrupiti in očistiti.

Kako ste občutili izboljšanje in v kolikšnem času od začetka jemanja Enterosgela?

Med tretmajem je bil prvi maj in smo bili z prijatelji zunaj. Ne da smo sedaj kroniki. Sem drug dan vzel dvojno dozo Enterosgela in nisem imel prav nič posledic.

Bi Enterosgel priporočili tudi ostalim, ki trpijo za enakimi alergijami kot vi?

Enterosgel vsekakor priporočam prav vsem! Naredite ta tretma ... Saj telo bo hvaležno.


Matija Božič živi preprosto družinsko življenje. Največje veselje mu dajejo njegove tri punce, na katere je zelo ponosen. In kot pravi, mu z njimi ni nikoli dolgčas! V prostem času se najraje ukvarja s športom (smučanje, košarka, potaplanje), predvsem pozimi živi za smučanje.

Matija Božič se v prostem času najraje ukvarja s športom.

Kakšne težave so vas pestile?
Težave s prebavili in napenjanjem.

Ste opazili kakšno razliko med razstrupljanjem z Enterosgelom?
Ko sem jemal Enterosgel se je to umirilo.

Vam je torej Enterosgel olajšal vaše težave?
DA, vsekakor!

Kako ste občutili izboljšanje in v kolikšnem času od začetka jemanja Enterosgela?

Učinek Enterosgela se je pokazal po dobrem tednu jemanja. Prebavne motnje in napenjanje se je umirilo.

Ste mogoče opazili še kakšen drug efekt pri jemanju Enterosgela - npr. hitrejše odvjanje blata, urina, boljše počutje, več energije?

Večkrat sem moral iti na malo potrebo, splošno počutje pa se je izboljšalo.

Bi Enterosgel priporočili tudi ostalim, ki trpijo za enakimi alergijami kot vi?

DA, Enterosgel bi vsekakor priporočil vsem, ki jih pestijo težave s prebavili.


Vsem, ki želite telo razstrupiti toksinov ekipa Enterosgel svetuje:

Pred uporabo tubo dobro pretresite in uporabite eno do dve uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil. Medicinski pripomoček v obliki gela iz tube iztisnemo v deciliter vode, ga premešamo in spijemo. Postopek ponovimo trikrat na dan in izvajamo dva tedna. Razstrupljanje telesa z njegovo pomočjo priporočamo trikrat na leto ali takrat, ko opazimo, da so se pojavile omenjene težave. Z njim posredno namreč tudi razbremenjujemo svoja jetra, ki so glavni organ za čiščenje telesa.

Tit Košir
Pred uporabo tubo dobro pretresite in uporabite eno do dve uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil, svetuje magister farmacije Janez Erčulj.

Enterosgel se ne veže na sluznico prebavnega trakta zaradi svoje hidrofobne narave in se v 12. urah popolnoma izloči iz prebavnega trakta. V tekočinah se ne raztaplja in nase ne veže vode, zato pri večini ne povzroča zaprtja. Raztopi se ga lahko tudi v hladnem čaju in sadnih sokovih. Je gel brez barve in okusa ter vonja. Priporočen čas jemanja je 14 dni, pri podaljšani uporabi pa 21 dni. Enterosgel se iz črevesja ne absorbira v telo in kri, ter se popolnoma izloči iz telesa preko črevesja v 12. urah, zato predoziranje ni mogoče.

Vsi, ki se želite razstrupiti in pomagati telesu, da se očisti toksinov, ne pozabite! Trikrat na dan po malo, dvakrat po več ali enkrat trojno mero.