Zanimivosti

Ščepec navdiha!

A.G.
15. 5. 2017, 10.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Poleg vrhunske glasbe bomo na največji roštiljadi v Sloveniji lahko v družbi znanih medijskih osebnosti preizkušali dobrote z žara.

Za nepozabno zabavo bo poskrbelo kar enajst glasbenikov, poleg vrhunske glasbe pa bomo lahko v družbi znanih medijskih osebnosti preizkušali slastne čevapčiče, pleskavice in druge dobrote z žara.

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili ob zabavnih družabnih igrah, veliko bomo plesali in se smejali. Za ščepec navdiha pa bo poskrbel Maestro z novo podobo.

Maestro začimbe v novi podobi!

Ko želite obroku dodati edinstvenost, presenetiti brbončice in goste, takrat posezite po preverjenih začimbah Maestro, saj s samo nekaj ščepci kuhanje spremenijo v navdihujočo in kreativno avanturo.

Vsem ljube in dobro znane začimbe Maestro dobivajo nov videz. Poleg nove preobleke so bogatejše tudi za drugačno pakiranje- obstoječe mlinčke in stekleničke bodo zamenjali modernejši in privlačnejši.  Posebno je potrebno omeniti edinstveni dvojni pokrovček (duo flapper) posipačev, s katerim bo zdaj odpiranje in zapiranje lažje, aroma pa dobro ohranjena. V kolikor je surovina večja od luknjic na pokrovčku, enostavno eno stran pritisnite navnoter in dobili boste večjo odprtino.  Z novo Maestro rumeno preobleko bo polica z začimbami Maestro postala aromatična oaza, v kateri boste samozavestno iskali in našli okuse in vonje, brez katerih je priprava hrane nepredstavljiva. 

Ne glede na to, po kateri začimbi posežete, bo ta zagotovo začinila vsak vaš trenutek za štedilnikom, vas vzpodbudila k svobodnemu kuhanju ter eksperimentiranju s hrano v stalnem iskanju novih, še nedoživetih gastronomskih užitkov.  Maestro začimbe so visoke kakovosti, pazljivo vzgojene in kakovostno predelane. Visoko kakovostne, ohranjenega polnega okusa in vonja so popolni pomočnik v sleherni kuhinji. V izbrano in s kakovostjo začinjeno družbo dobro znanih in bogatih Maestro začimb prihaja še ena, nova- dimljena paprika deltapack 70 g.


Dimljena paprika, začimbna paprika zanimivega okusa se bo na policah pridružila ostalim začimbam iz rumenega asortimana v novem designu, ki se sklada z njihovim imenom – Maestro!