Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 12. 3.

K.E.
12. 3. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN - Razpoloženi boste za nekaj, kar ste odkrili pred kratkim. V vaše poslovno področje boste prav tako uvedli nekaj novega, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo.

BIK - Nekaj težav v povezavi s službo lahko rešite s pomočjo sodelavcev. Vsekakor pravočasno priznajte, da morda ne veste, kam ste se napotili. V ljubezni bodite bolj prilagodljivi.

DVOJČKA - Preveč ste radodarni, kar vas lahko drago stane. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

RAK - Spodbujena bo vaša ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas. Danes prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam.

LEV - Vse se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in prosijo za nasvete. Na vrsti bo preverjanje pogodb in finančnih zadev.

DEVICA - Opazili boste nekaj nenavadnega in znova ugotovili, da je življenje zelo nepredvidljivo. Ostali boste brez besed, potem pa se pogumno podajte v novo rešitev.

TEHTNICA - Naj vaša moč, odločnost in optimizem navdihujejo ljudi okrog vas. Napredovali boste v komunikaciji in na splošno vam bodo odnosi zdravilo in olajšava.

ŠKORPIJON - Navezani ste na iste navade, kar je napornejša pot, ki prinaša tudi nekaj nezadovoljstva. Previdni bodite v delovni okolici, saj ne bodo razumeli vaših zamisli.

STRELEC - Trenutno ste pod vplivom določenih slabih izkušenj in zato še malce napeti in ranljivi. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar ste preveč trmasti.

KOZOROG - V družbi vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že povedali svoje načrte. Pazite s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno čudno stanje, kot zatišje pred viharjem.

VODNAR - Pripomba nekoga vas lahko zmoti v trenutku, ko bi radi nadaljevali po svojih načrtih. V družini boste tokrat nepotrpežljivi, zato se varujte nepomembnih konfliktov.

RIBI - Hitreje kot sicer se predajate čustvom, toda vse se bo dobro končalo, saj vas ščitijo srečne okoliščine. Vse pomembno si zapisujte, tako ničesar ne boste izpustili.