Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 19.2.2015

B.K.
19. 2. 2015, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Danes boste precej raztreseni in ne boste vedeli, pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste precej nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.

BIK – Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje z drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo s svežino in radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo.

DVOJČKA – Danes se bo izkazalo, da ste zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo izpolnile.

RAK – Danes se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas ljudje ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje cilje, saj je v zraku nemir.

LEV – Danes boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi nasmejali. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose.

DEVICA – Poslovno ozračje bo danes napeto, saj se bližajo novosti. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste pričakovali na začetku.

TEHTNICA – V današnjem dnevu vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki bo vztrajno pritiskala na vas. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa.

ŠKORPIJON – Vaše ideje bodo več kot drzne, dejanja pa igriva. Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili.

STRELEC – Razmišljali boste o vlaganjih in načinih, s katerimi bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Naredili boste tudi konkretne korake, kar bo nekdo celo opazil in komentiral.

KOZOROG – Ne zapostavite pomembne naloge, ker vam bo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to dvignilo vašo samozavest.

VODNAR – Umirili se boste, ko boste končali pomembno delovno ali študijsko nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi.

RIBI – Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti.