Zanimivosti

Zgrožena ženska v vrečki s špinačo našla odrezano podganjo glavo

U.K.
18. 2. 2015, 16.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Špinača je v glavnem dobra za telo in zdravje, Terri Pows (33) iz Velike Britanije pa je verjetno po nedavnem dogodku ne bo mogla več jesti.

Arhiv Svet24

Kupila je namreč vrečo špinače, ki jo je hotela pripraviti poleg piščanca, a ko je odprla vrečko in vsebino vsula v posodo, ji je postalo kar slabo. Poleg špinače je namreč dobila dodatek.

»Sprva sploh nisem vedela, kaj je, nato pa sem videla zobe,« je povedala Terri.

»Sprva sploh nisem vedela, kaj je, nato pa sem videla zobe,« je povedala Terri.

V vreči je bila odrezana podganja glava. Takoj je poklicala v trgovino, v kateri je kupila špinačo. Tam so se ji opravičili, a je dejala, da se ji zdi, da njene pritožbe niso vzeli prav resno. Zato je posnela nekaj fotografij glave in jih objavila na spletu. Potem so v trgovini (gre za supermarket ASDA) stvar vendarle resneje obravnavali. Predstavnik trgovine je povedal, da se Terri iskreno opravičujejo in da bodo z zdravstvenim inšpektorjem zadevo temeljito preiskali. Ne nazadnje je res, da trgovina pravzaprav ni glavni krivec, temveč je to proizvajalec špinače. Terri pa je tudi povedala, da bi lahko bilo še huje, lahko bi že začela kuhati, preden bi opazila glavo.