Zanimivosti

Horoskop za petek, 16. 1. 2015

M.J.
16. 1. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Pri delu boste inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni, kaj si želite. 

BIK – Znašli se boste na pragu nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega. Srce se vam bo pošteno ogrelo, kar vam bo izredno všeč. Le od vas bo odvisno, ali boste v odnosu vztrajali.

DVOJČKA – Na pravi poti ste, ostanejo vam le nekoliko dolgočasne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo ob vas v pravem trenutku. Prisluhnite mu, saj vam prinaša rešitve.

RAK – Današnji dan napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav šele od popoldneva dalje. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo.

LEV – Ne glede na vse, kar se bo danes dogajalo, se boste prijetno zabavali in uživali v druženju z različnimi ljudmi. Pazite le, da vas ne bodo ujeli pri kakšnem manjšem prekršku.

DEVICA – Navezovanje prijateljskih stikov se vam bo sprva zdelo kot velika izguba časa, drugače pa si morate priznati, da ste v zadnjem času dobili veliko več, kot ste pričakovali.

TEHTNICA – Pred vami je dan, ko boste morali reševati in dokončati manjše posle, za katere do zdaj ni bilo časa. Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru. 

ŠKORPIJON – Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev. Pogum in samozavest lahko izkoristite na poslovnem področju.

STRELEC – Poskusite se nekoliko bolj vživeti v čustva nekoga, ki vam veliko pomeni. Šele tako boste resnično razumeli, kaj bi bilo treba storiti in kje so morebitne pasti.

KOZOROG – Danes boste sicer dokaj zadovoljni, potem pa bo v zraku nekaj nedorečenega in takrat ne dovolite, da bi se vse naglo ustavilo le zaradi nesporazuma. 

VODNAR – Rezultati, ki bodo prišli, bodo plod vaše vztrajnosti, zato se tudi ne boste izognili raznim pohvalam. Končno boste uspeli in dokazali, kaj lahko od vas pričakujejo.

RIBI – Zdaj je čas za zelo konkretne cilje, ki že počasi trkajo na vaša vrata. Morali boste zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje.