Zanimivosti

Novinar na opiju: sredi snemanja 'umiral' od smeha

M.J.
27. 12. 2014, 17.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Quentin Sommerville, novinar mreže BBC ni mogel posneti prispevka zaradi napada histeričnega smeha. Vzrok za to pa je bil kup gorečih drog za njegovim hrbtom.

YouTube

Reporter televizijske mreže BBC verjetno ni niti slutil, da bi lahko snemanje običajnega prispevka šlo po zlu. Na posnetku, katerega je objavil sam Quentin Sommerville, BBC-jev poročevalec za Bližnji vzhod, se vidi, kako poskuša dokončati stavek, vendar ga vsakič znova zmoti histerični smeh. Vzrok za njegovo nekontrolirano smejanje pa je kup zažganih drog za njegovim hrbtom, med katerimi so bili tudi heroin, opij in hašiš.

Videoposnetek z naslovom 'Ne inhalirajte' je bil sicer posnet že v lanskem letu, na YouTube pa ga je na Sommerville objavil kot božično darilo za vse svoje oboževalce na Twitterju.

»Dragi Twitteraši, to leto je bilo leto nabojev in prelivanja krvi. Zaslužili ste si malce božičnega smeha na moj račun,« je novinar zapisal pod videoposnetek.

Sommerville, ki je stacioniran v Jeruzalemu, je že nekajkrat poročal o aktualnem dogajanju na Bližnjem vzhodu, odkar je bil leta 2012 premeščen na to področje.