Zanimivosti

Horoskop petek, 19.12.2014

G.G.
19. 12. 2014, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Energija se postopoma umirja, nič več ne bo nervoze, ampak mir, ki bo odlična iztočnica za vaš napredek. Na vidiku je veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. 

BIK – Trudili se boste, da najdete soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal cel kup pomanjkljivosti, a ko jih boste odpravili, bodo zadeve stekle v pravo smer.

DVOJČKA – Prebuja se vaša ustvarjalnost in pred vami je tudi srečanje, morda celo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo. Pustili boste odličen vtis in odlično poskrbeli zase.

RAK – Zadnje čase precej napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite, stanje čudno. Tokrat boste res imeli precej sreče in lepih priložnosti, ki jih boste lahko izkoristili.

LEV – Počasno delovanje ljudi okrog vas prinaša nemir in nezadovoljstvo. Pustite drugim svoj ritem, tudi vam ne bi škodilo, če bi si dovolili delati z več užitka in bolj premišljeno. 

DEVICA – Na poslovnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo tudi zavidal.

TEHTNICA – Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite ta ritem. Na družabnih srečanjih boste blesteli, saj boste klepetavi in samozavestni. Izogibajte pa se govoricam.

ŠKORPIJON – Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obstali na pol poti. Bodite pozorni ob sodelovanju z nekom, ki je izredno zahteven in ne popušča.

STRELEC – Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo, in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne. 

KOZOROG – Čeprav delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili. 

VODNAR – Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine.

RIBI – Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo v začetku prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni.