Zanimivosti

Darilni paketi za vsak okus

Sonja Javornik
6. 12. 2014, 10.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Že razmišljate o darilih za najdražje? Imamo nekaj predlogov …

Set, ki zavrti čas nazaj

Islandski čudež – serum Bioeffect Egf, ki učinkovito briše sledove staranja, je v tem predprazničnem času na voljo tudi v darilnem paketu. Poleg običajnega seruma sta v lični torbici manjša steklenička s serumom in dnevna krema.

Set proti staranju kože

Z novoletnimi darilnimi seti se Decléor svojim zvestim uporabnicam vsako leto zahvali za njihovo zvestobo in jih obdari za praznike. V letošnjem letu, ko praznuje 40. rojstni dan, so seti še posebno privlačni. Plačate samo kremo (50 ml), za darilo pa dobite kozmetični kovček, piling Phytopeel (50 ml) in še serum (5 ml). Na izbiro je tudi set z izdelki proti staranju.

Vse za nego telesa

Izvrstna kozmetika Dr. Spiller med darilnimi seti ponuja tudi set z linijo za nego telesa Rahima. V paketu boste našli blagodejno mleko za prhanje z modrim lokvanjem, rdečim tulipovcem in oljem marule, nežno maslo za telo z modrim lokvanjem, rdečim tulipovcem in oljem marule ter dragoceno formulacijo afriških olj, ki intenzivno neguje in pospešuje naravno obnovo kože. Ob uporabi te kozmetike postane koža opazno napeta in gladka. Kot posebno darilo pa prejmete še masažno in piling rokavičko.

Za ljubiteljice biokozmetike

Domača naravna kozmetika Aroma herbal v predprazničnem času ponuja kar nekaj zanimivih darilnih setov. Med njimi je tudi set z dvema biomiloma – z aromo limonske trave in čokolade z mentolom. Poleg mil pa boste uživali še v negi z biokremo z vonjem po čokoladi in maslom monoi, ki je izdelano po polinezijskem receptu.

Obnovitveni set

Set vsebuje izbor Renovih najbolj prodajanih izdelkov iz linije Radiance in vključuje zmagovalno masko Glycolatic Radiance Renewal, ki poveča sijaj ter gladi in učvrščuje kožo, Micro Polisch Cleanser, ki globoko očisti in lušči, AHA koncentrat, ki kožo revitalizira, ter BB kremo, ki ne vsebuje silikonov.

Premium set

Vsebuje dnevno kremo Le Jour, ki ovije kožo z nežnim, blagim, nevidnim filmom, izjemno negovalno kremo Le Corps za učvrstitev in oblikovanje kože na telesu ter vlažilno-regeneracijsko kremo Les Yeux Black z izvlečki črnega kaviarja za nego kože okoli oči. Plačate samo dnevno kremo Le Jour, preostalo vam podarijo.

Božični prijatelji

Nihče ni rad sam za božič. Lushevo darilo Festive friends vsebuje kar štiri božične prijatelje, s katerimi si boste lahko delili kopalno kad: kopalno bombico Butterbear (60 g), penečo kopel The Christmas Hedgehog (100 g), kopalno bombico Dashing Santa (100 g) in penečo kopel The Christmas Penguin (100 g).