Zanimivosti

Bliža se čarobni večer s Cristy

T.P.
28. 11. 2014, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

NOVA KNJIGA Na vrata že trka čarobni december, ki prinaša tudi težko pričakovano predstavitev najnovejšega dela avtorice knjižnih uspešnic Cristy Žmahar – knjigo Nebesa pripovedujejo.

arhiv svet 24

Cristy Žmahar je priljubljena slovenska pisateljica in duhovna motivatorka, ki s svojo pisano in govorjeno besedo pomaga vsem, ki jo poiščejo. Žmaharjeva kanalizira sporočila Nebes z zapisovanjem kot po nareku. Njena dela so čista svetloba in ljubezen, ki poboža in usmeri prav vse bralce, nevsiljivo vzbudi zanimanje za duhovnost ter »nebeško« odgovarja na človeška vprašanja.  

Nebesa pripovedujejo je četrta knjiga izpod pisateljičinega peresa in pripoveduje zgodbe – o ljubezni, odnosih, sočutju, predanosti, premaganem strahu, ozdravljeni žalosti, novih priložnostih, čudežih, upanju ter modrih starodavnih legendah.

Spomladi, ob izidu prejšnje knjige, je Cristy popolnoma navdušila petsto obiskovalcev. Mnogi so od ganjenosti jokali in se zahvaljevali pisateljici za doživetje še dolgo po dogodku.

Na predstavitvi bodo nastopili tudi skupina Shamballa, Tinkara Kovač in izjemni skrivnostni gost.

Tudi tokrat lahko pričakujemo izjemen večer čarobnosti, zgodb, glasbe, meditacije in presenečenj v njenem slogu. Na prireditvi bo mogoče prvič kupiti knjigo po promocijski ceni, ki bo veljala le ta večer. Zgolj ob tej priložnosti boste s knjigo prejeli še darilo – CD s čudovito klavirsko glasbo Boruta Šemrla. Ta je glasbo napisal in posnel namensko, kot spremljajočo glasbo ob branju knjige.

Čutni spektakel z zgodbami čarobnih razsežnosti, glasbo in ekskluzivno meditacijo bo v petek, 12. 12. 2014, ob 19. uri v ljubljanski dvorani Smelt, ki bo očitno spet pokala po šivih, saj je ostalo le še nekaj prostih mest. Vstopnine ni, vendar morate svoj prihod obvezno najaviti na elektronski naslov info@potovanjeduse.si.

V spodnjem posnetku vas bo Cristy pobožala s svojo čudovito napovedjo nove knjige.