Zanimivosti

Horoskop za torek 11.11.2014

M.J.
11. 11. 2014, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes se boste spraševali, ali ste se glede nečesa pravilno odločili, saj se ne morete preprosto sprijazniti s polovičnimi rešitvami. Počakati morate, da se vse skupaj prelevi v pravo obliko.

BIK – Počasi boste dosegli, da se bodo drugi prilagodili vam, še posebej na poslovnem področju, kjer se ne morete sami odločiti, kateri korak bi vam prinesel boljše rezultate.

DVOJČKA – Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju precej zavajajoča in neprimerna za vas.

RAK – V službi bo danes pestro v odnosih in komunikaciji. Težko se boste zadržali, vendar se vprašajte, za kakšno ceno se izpostavljate in iščete pravico, ki je nekoristna.

LEV – Glede določene zadeve se boste najprej nekoliko ustavili, potem boste ugotovili, da vas ne vodi tja, kamor bi si vi želeli. Potegujte se zase, saj imate odlične možnosti.

DEVICA – Dobili boste, kar si želite, vendar kljub temu ne boste popolnoma zadovoljni, saj vas spremlja nakopičen strah, ki bo kradel vašo dragoceno energijo in vas zaustavljal.

TEHTNICA – V tem trenutku ste na pravi poti, zato čim prej naredite vsaj majhen, toda pomemben korak, ki vam bo olajšal marsikatero zoprno situacijo na poslovnem področju.

ŠKORPIJON – Vzemite si več časa za opravke, ki morajo biti natančno opravljeni, čeprav bi najraje pohiteli in postorili vse naenkrat. Zadovoljni boste, posebno popoldne, ko bo vse za vami.

STRELEC – Danes boste jezni, če vam ne bodo prisluhnili. Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili, kar želite izpostaviti. Pazite pri vožnji in bolj zahtevnih opravilih.

KOZOROG – Nenehno se vrtite okoli istih ljudi, zato ne pričakujte navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več ko boste razmišljali, več težav boste videli pred sabo.

VODNAR – Poudarjena bo vaša občutljivost, zato se v besednih dvobojih raje danes ne postavljajte v ospredje, saj bi se lahko celo osmešili. Potrebujete konkretne spremembe.

RIBI – Priznajte si, da vas je sreča nekoliko zapustila, posebno v čustvenih zapletih, zato se temu stanju čim prej prilagodite. Določenim pogovorom se danes žal ne morete izogniti.