Zabava

Slovenija ima talent: Je res vse vnaprej dogovorjeno?

K.S.
11. 11. 2014, 07.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

V finale sta prišla pevska najstnika Adrijana Kamnik in Anej Piletič, vendar kar nekaj spletnih komentatorjev se javno pritožuje nad tem, da naj bi bila včerajšnja oddaja čista 'kuhinja'. Pa je res?

Mediaspeed

Ste tudi vi mnenja, da je vse skupaj dogovorjeno ali mislite, da so pač mobilnike v roke vzele najstnice, ki so še kako navdušene nad mladim Anejem?

Navajeni smo, da so spletni komentatorji lahko tudi precej agresivni v svojih zapisih … Vendar ponavadi se to dogaja, ko se skrivajo za kakšnim izmišljenim imenom. Tokrat pa je nekoliko drugače. Facebook zid priljubljene oddaje Slovenija ima talent so zasuli ogorčeni komentatrji, ki so podpisani tudi z imenom in priimkom in izrazili neodobravanje nad tem, da je v finale prišel simpatični najstnik Anej Piletič. Ustvarjelcem oddaje očitajo, da je glasovanje, ki sicer poteka prek mobilnih telefonov, prirejeno, saj bi po njihovem mnenju v finale moral priti bobnar Simon Škrlec. Slednji je na odru pokazal, da ni le vrhunski glasbenik, temveč tudi čisto pravi zabavljač, ki je prisotne navdušil z izjemnim bobnanjem in s hudomušnimi vložki …

Poglejte tudi na YouTube kanal bobnarja Simona Škrleca, čeprav ga ne bomo več spremljali v oddaji, ga lahko spremljamo tudi tu: