Zanimivosti

Horoskop za sredo, 24.9.

M.J.
24. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

OVEN – Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe.

BIK – Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo od znancev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom.

DVOJČKA – Danes boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju na potezo drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

RAK – V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte.

LEV – Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo morate izkoristiti. Ne bo vam treba dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste po nepotrebnem zaletavi.

DEVICA – Kljub temu da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.

TEHTNICA – Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko več časa preživite s tistimi, ki vas resnično spoštujejo? Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

ŠKORPIJON – Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko še dodatno obremenijo. Vse skupaj boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč pikolovski.

STRELEC – Čas vas že močno priganja in najprej storite nekaj več na področju študija in stikov s tujino, kjer se vam nakazuje nekaj nenavadnih možnosti. Zdaj boste morali izraziti sebe, in sicer na drzen način.

KOZOROG – Zamorjeni ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že zdaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo vašo energijo. Več časa namenite rekreaciji.

VODNAR – Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa tudi nase.

RIBI – Nekaj boste povedali zelo neposredno, saj imate dovolj skrivalnic, zato naj vas ne preseneti, če bo odziv bolj negativno obarvan. Proti večeru prihajajo rešitve.