Zanimivosti

Horoskop za petek, 19.9.

G.G.
19. 9. 2014, 07.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Za svoje opravke in zamisli boste potrebovali veliko več časa kot po navadi. Zavedate se, da je pred vami še dolga pot, tudi do zadeve, ki je povezana z vašo ljubeznijo.

BIK – Končno se vam odpirajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih popeljete do konca. Dan bo nekoliko nenavaden in poln izzivov, ki vas bodo prebudili. Vaša ideja ali zamisel bo uslišana.

DVOJČKA – Danes bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih, kar vam ne bo všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko.

RAK – Sebična in aktivna energija bo danes za vas precej velik izziv. Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, ki pa vam tokrat ne bodo popolnoma pisane na kožo.

LEV – Dokončajte pomembnejšo zadevo, saj se boste le tako znebili zoprnega občutka krivde. Ne navdušuje vas, da se nekdo nikakor ne odloči in ne izjasni glede odnosa.

DEVICA – Skoraj vse, s čimer se boste danes srečali, bo precej skrivnostno in nedorečeno. Občutek boste imeli, kot da se nekatere stvari dogajajo brez vas, kar vas bo razjezilo.

TEHTNICA – Notranji nemir, ki bo izrazit, bo priložnost za osebni razmislek in poglobitev vase. Prijatelj je tisti, ki vam bo v pomoč in oporo pri vaših odločitvah.

ŠKORPIJON – Vse gre tokrat po načrtih, posebno na poslovnem področju. Ljubezen  je sicer nekoliko v senci, saj trenutno niste povsem pripravljeni na večje spremembe s partnerjem.

STRELEC – Vsega ne zmorete spremljati, upoštevajte pa potrebe drugih ljudi, saj vam želijo le pomagati. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani močno želeli zbližanja, po drugi strani pa boste želeli mir.

KOZOROG – Danes boste spoznali, da je začetek polovica opravljenega dela. Večerne ure nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, vendar kar pogumno prek tega.

VODNAR – Imate še nekaj pomislekov, zato boste novo poslovno ali zasebno zadevo znova prestavili. V resnici ne obstaja preveč razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj odločni.

RIBI – Podjetna energija današnjega dne bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje lastnih ciljev. V odnosih z domačimi je lahko več napetosti, povezanih z dediščinami.